Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko oni mieli dziecko to przyjaźń była. mamy i my to koniec.Teściowa namąciła?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co chodzi, jakos zaczeli nas unikac. Ich syn to pierwszy wnuk teściowej, nasz to drugi. Jak ona przychodzi do nas to w kółko gada o tamtym zamiast skupic sie na zabawie z naszym, zachwyca się tamtym, porownuje dzieci na niektorzysc naszego, robi aluzje ze nasz syn bardziej do mojej rodziny podobny. A u tamtych podobno caly czas nawija o naszym syunu, chwali go w kolko a mnie przedstawia jako wspaniałą matkę na niekorzysz tamtej synowej. Czy myslicie ze to rozluznienie kontaktow to przez mącenie samotnej, starej tesciowej?

Gość gość
Dodam ze ona ma cos takiego (tesciowa) ze przy obcych dobrze sie na moj temat wypowaida natomiast do mnie jest czesto niemila i strzela nieprzyjemne teksty dotyczace wychowania czy złego rzekomo żywienia dziecka, a nawet dotyczace mojego ubioru, gust moj jej sie nie podoba, bo ja lubie zwykle rzeczy a ona ekstrawaganckie. Tamtą synową też przy mnie chwali, natomiast przy niej tez jej przytyka

Gość gość
Klasyczny przyklad toksycznej tesciowej. Starajcie sie o bezposrednie kontakty i bedzie dobrze. Gadki tesciowej puszczaj mimo uszu, mow tak, tak, mama, czy jak sie do niej zwracasz, zawsze wszystko wie lepiej. Polecam ytube Kasia Sawicka.

Gość gość
Oglądałam kiedyś takie nagranie, o osobach toksycznych :) Dziękuję, chętnie jeszcze raz posłucham P. Sawickiej

Gość gość
Dziewczyny wejdzie proszę i zarejestrujcie się na tej stronie. Szczerze polecam! Mozna sobie dorobić dorywczo siedząc w internecie przez tylko 2 godziny dziennie. http://deneredrny.bid/3416296477621/

Gość gość
He, moja to i do mnie i do obcych niemiłą, ciągle na mnie nadaje a ja jej nic złego nie robię. Olej ją.

Gość gość marza
Autorko jeśli teściowa ma córkę i w przyszłości będzie miala dziecko, to właśnie wnuk od córki będzie naj. Bedzie sie zachwycać zarówno do Ciebie jak i drugiej synowej tym wlasnie wnukiem.

Gość gość
Łolaboga!

Gość gość
A czym Ty się martwisz? Żyjcie swoim życiem i nie zastanawiajcie się co teściowa ma my myśli chwaląc wnuki. Chyba jesteś młodziutka i jeszcze nie umiesz zostawić za sobą słów teściowej. Rób swoje, a jej gadanie puszczaj w kosmos - i to co mówi o Twoim wnuku i o tym pierwszym:D