Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze kobiet

Polecane posty

Gość gość

Nic nie warte sciery p********e #!!!!

Gość gość
My ciebie też !!!!

Gość gość
Dokładnie my ciebie też

Gość gość
Won szmaty do gazu!!

Gość gość
Kobiety to k***y i pisze to kobieta. Do tej, przez ktora moj brat nie zyje - mam nadzieje, ze nigdy nie zaznasz spokoju i pochłonie Cie piekło...

Gość gość
Zabil sie przez szmatr? :( ja tez chciałem

Gość gość
A co zabiła twojego brata?? Moze sam sie zabił a wy z cała rodzinka na nią zarzucacie odpowiedzialność!! Co za świat!!

Gość sceptyczniedość
a kobiety facetów i wiecie co ? obie strony mają swoje racje ! na dodatek obie mają po tyle samo winy..bo ja na prawdę nie rozumiem jak, np. facet, który ma kobietę i dziecko może gzić się z małolatami, z kolei kobiety też nie są lepsze..bo przecież facet nie przeszkadza w tym, żeby non stop myśleć i gadać o innym..paranoje. Prościej by było NIENAWIDZĘLUDZI

Gość gość
Odeszła chamsko do innego, a On ja kochał ponad wszystko. Niech ona teraz cierpi i nigdy nie zazna spokoju. Mam nadzieje, ze jej sumienie ja zagryzie.

Gość gość
ale ona go nie kochala umiesz uzywac szarych komorek?

Gość gość
Umiem szmato, za to widze, ze ty nie rozumiesz najprostszych spraw. Nie mam litości juz dla ludzi, takiej podłej jak ty i jak ona- jestescie takie same, wiec życzę ci zle. Jak spotka Cie takie cierpienie to moze cos zrozumiesz. Baby to k***y.

Gość gość
Statystycznie to mężczyźnie o wiele częściej zdradzają i źle traktują swoje kobiety ale jakoś kobieta tak nie przeżywa tego na forum bo i po co pokazywać swoją słabość ?

Gość gość
Kobietki cierpią w samotności a faceci ciągle knują jak i na którym polu zaszkodzić , przykre ale prawdziwe.

Gość gość
Co za debilka,kocham cb i musisz byc ze mna bo bende cierpial a kocham cie nad zycie :D:D a jak nie bendziesz ze mno to sie zabije.Jak baby som k****y to pozdro dla twobej starej.

Gość gość
I nie jestem kobieta tempaku

Gość gość
Odeszła do innego - takie jest życie! Miała prawo! To nie znaczy, ze Twój brat miał sie targać na własne życie. Szkoda go oczywiście i rozumiem Wasz emocje w rodzinie.. ale zrozum nie układało im sie to co miała sie na sile męczyć?? Brat znalazłby na pewno inna kobietę która by go kochała, podjął inna decyzje .. nie udźwignął tego.. a gdzie WY RODZINo byliście jak potrzebowała Waszego wsparcia???!!! To Ty i Wasza rodzina powinna go wspierać w trudnej dla Noego sytuacji życiowej- widać nie podolaliscie kiedy Was potrzebował!! Skoro na nią zarzucacie to i siebie obarczajcie!!!

Gość gość
22:38 "tempaku" - sam jestes tępakiem, używasz słów a nie potrafisz pisać bez błędów? :D piszemy tĘpak!!

Gość gość
Nie obrażaj,jestem facetem, który dawno tem tez przeżył dramat odejścia najukochanszej kobiety na świecie, płakałem jak dzieciak,bo moze i bylem,wtedy 21 lat,zacząłem pić na umur,ale przyszedł dzień w którym się pozbieralem i zyje.

Gość gość
A co to faceci od kobiet nie odchodzą? Nie zdradzają? Nie zabawiają się nimi? Nie zwodzą? Nie wykorzystują? Nie jedna kobieta zaznała okropnego cierpienia od facetów, ale to nie jest powód, żeby wrzucać wszystkich do jednego wora. Trzeba umieć sobie poradzić z porażką i z odrzuceniem. Takie życie.

Gość gość
Jeśli ktoś się zabija, bo druga osoba od niego odeszła to jest debilem. Związek wymaga tego żeby obie osoby kochały. Jeśli ktoś nie czuje miłości to uczciwym jest odejść i nie marnować więcej czasu.

Gość gość sylwia
Kto się zabił?

Gość gość
Ile miał lat?

Gość odbiła im palma
trzeba być debilem/debilką idealizując drugą połowe do tego stopnia że bez niej/niego nie można żyć, to się nazywa obsesja, to ludzie umysłowo chorzy którzy mają pewnie też inne nałogi

Gość gość
Nie oceniajcie bo człowiek działa wtedy w amoku a może nawet jakieś nadprzyrodzone sily go do tego skłaniają, byłem w takiej sytuacji może i gorszej bo wszystko mi się posypało na raz, utrata pracy, choroba i jeszcze zawd miłosny, miesiącami obmyślalem samobójstwo pomogli mi obcy ludzie z Internetu i modlitwa,może tez brak odwagi, inaczej bym już nie żył i pewnie żałował, chociaż dalej nie wygrzebalem sie z dołka. Ja takich ludzi rozumiem, nie maja tyle szczęścia co miałem ja.. z czasem by przeszło przynajmniej do tego stopnia by dalej żyć i nie myśleć codziennie po przebudzeniu o śmierci, a wręcz sie jej bać.

Gość gośćsylwia
4.19 przytulam.Trzymaj się.

Gość syf

baby to szmaaty

Gość Gość

Zostań pedalem