Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazanek15

Zamienniki do drukarki

Polecane posty

Gość mazanek15

Czy się opłaca? Mam drukarkę na tusz, który jest bardzo drogi, dlatego myślę o zamiennikach. Jakie warto kupić?

Gość PiotrekO
Warto kupić zamienniki!Ja kupuje na drukujesz24 pl i jestem bardzo zadowolony z jakości i wydajności.A co ważne ceny też mają super!

Gość gość
Jakiej marki kupujesz? Które będą na prawdę dobre?

Gość gość
Najtańsze. I tak wszystkie płyną tym samym kontenerem z Chin. Marka nie ma znaczenia.

Gość gość
Oczywiście , że marka ma znaczenie. Kiedyś kupiłam takie no name za dosłownie grosze i nie działały w ogóle, jeszcze miałam problemy z drukarką, dobrze, że nie padła.

Gość somar30
No to ja nie wiem gdzie wy je zamawiacie... ja odkad pamietam zamawiam zamienniki ze sklepu dobretonery i nigdy nie mialem z nimi zadnego problemu drukuja normalnie jak na oryginalach ;)

Gość migotka8948
Po co Wam zamienniki?Ja ma w domu Epson L3070 i nie dość że drukarka jest rewelacyjna, tania to jeszcze nie muszę kupować zamienników, bo oryginały są w takiej cenie ze się nie opłaca szukać zastępczych.

Gość viki788
Zgadzam się dla epsona nie potrzebujesz zamienników, bo oryginalne tusze sa po ok 25 zł. Teraz kupiliśmy do domu i nie dość ze dostaliśmy zapas tuszy to jeszcze zwrot 500 zł. To się nazywa promocja.