Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przymila się a jak nie odwzajemniam to jest brutalny

Polecane posty

Gość gość

Pewien mężczyzna jest miły bardzo i delikatny. Jestem jego klientką. Tak przymila się, a gdy ja robie krok w tył to on się wkurza i dość brutalnie mnie szarpie pod pretekstem. Jak wytłumaczyć to? Nie moge mu nic prawnie zarzucić bo mieliśmy naturalny kontakt fizyczny w ramach jego usług. Jak wyjaśnic jego zachowanie? Czemu sie tak zdenerwował? Potrzebowałam zwiekszyc dystans między nami a on z aniołka zamienił sie w brutala.

Gość gość
On traktuje cie jak swoja zdobycz w sieci, to proste. Uwazaj.

Gość gość
W górę

Gość gość
Ja autorka: Mówiąc wprost - myślę że o cos mu chodzi z moją osobą. Po co takie nerwy u niego? Nie jest śmiały, troche wycofany, ale wygląda na konkretnego faceta. Widziałam, że się bardzo starał zrobić pozytywne wrazenie. A potem BUM. Wygladal na obrazonego.

Raaaany... Skoro jesteś jego klientką, to istniej***ardzo proste rozwiązanie: przestań rozkminiać "czemu", "po co" i "na co", tylko definitywnie zaprzestań korzystania z usług tego "brutala". Przecież cię nie zmusi, abyś dalej do niego przychodziła, prawda?

Gość gość
kto powiedział że chce przestać korzystać z jego usług? tobie już dziękuję, słabo

Ochhh, więc jeśli nadal chcesz być szarpana przez tego "brutala" (mimo, że pewnie nie on jeden wykonuje takie usługi) i jara cię takie traktowanie, to trwaj w tym dalej. Powodzenia :D

Gość gość
właśnie zaraz dojdę... fantazjuje teraz o tym..