Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO CIĄŻA? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość gość

Uprawiałam seks z chłopakiem na piąty dzień po okresie (wg kalendarzyka to był już dzień płodny). Używaliśmy prezerwatywy, jednakże po namowach faceta, spróbowaliśmy bez. Dosłownie kilka pchnięć... Do wytrysku nie doszło ani na zewnątrz ani tym bardziej w środku... Po samym stosunku przed 2 dni miałam problem z pęcherzem. Dziś jestem już 5-ty dzień po owu (a 8-my po stosunku). Kuły mnie jajniki (na przemian: raz lewy, raz prawy), odczuwałam też lekkie bóle w krzyżu. Od wczoraj pobolewa mnie brzuch, ale jest to bardzo delikatny ból (określiłabym go nawet jako dyskomfort a nie taki typowy ból, po którym człowieka skręca). Mam też uczucie "pełnego brzucha". Czy w tym wypadku ciąża jest możliwa? Błagam o rzeczowe odpowiedzi, strasznie się boję!!!

Gość gość
za 9 miesięcy będzie dzidzia:) cieszę się razem z Tobą:)

Gość gość
przeciez to objawy PMSu nie ciazy :o

PMSu raczej nie... A czy to ciąża? Hmm, zrób test w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
autorko dziwna jesteś że nie cieszysz sie że będziesz matką

Gość gość
A kto by się cieszył... Serio to jednak ciąża?

Gość gość
Ves dziś PMSu raczej nie... x Tak, to pms. Mam tak co miesiac (z tą roznicą ze objawy sa o wiele mocniejsze) i lekarz rowniez potrwiedzil :)

Gość gość
spoko jak dawałaś w pupe to nie ciąża:)

Gość gość
pms po owulacji? :):):):) ja akurat jestem facetem, wiec moze sredio znam sie na temacie, ale moja mycha zawsze rzuca patelniami przed okresem... w trakcie bywa roznie, ale po jest milutka jak baranek.

Gość gość
To co, ciąża czy PMS?

Gość gość
Na kafe jak zawsze pomocni ;D

Gość gość
tak pms moze byc po owulacji. ja czasem dostaje nawet 2tygodnie przed okresem...

Gość gość
(23:09) i naprawdę wygląda ci to na PMS a nie ciążę? :( Tak strasznie się boję, nie jestem gotowa

Gość gość wiki
Napiszę Ci szczerze. Pracuję w służbie zdrowia, więc możesz mi zaufać. Z tego co ja tu widzę, to jesteś w ciąży. Biorąc pod uwagę Twoje objawy, to będziesz miała syna. A patrząc na Twoją reakcję, syn będzie pidobny do ojca. Spokojnej nocy życzę. Tylko nie śpij na brzuchu. ;)

Gość gość
(23:15) Nie rób sobie ze mnie żartów. Jeśli tak, napisz to proszę bez kpin. Jeśli nie - również. Naprawdę się martwię, bo przecież na penisie mógł znaleźć się ten śluz...

Gość gość
Tak, PMS to nie jest wbrew pozorom tylko zły humor jak osmieszają nas faceci w internecie. Zwalanie braku kontroli nad sobą na pms sie przyczynia do raniących stereotypow. Jak jestesmy złe po po prostu cos chłopy zj***liscie... Klujace jajniki/zaparcia/biegunki/obrzeki/infekcje/bolace piersi/zablokowane wydzielanie serotoniny tą są typowe objawy dla pmsu.

Gość gość
gość dziś Spokojnie, widac ze kretynka pracuje w szpitalu jako wozna. Przeciez preejakulat prawie plemnikow nie zawiera. Stresem sobie jeszcze bardziej napedzasz objawy. Wybacz za stwierdzenie, ale urojone strachem. Ja co miesiac sie zmagam z podobnymi objawami i jakos w ciazy nie bylam ani nie jestem :)

Gość gość
(23:20) Przywróciłaś mi nadzieję. Stresuję się, bo nigdy tak nie miałam i przez to nachodzą mnie takie myśli

Gość gość
Nigdy tak nie mialas, bo nie dałas sie namowic. Teraz objawy są napędzane strachem. Szanse na zajscie są tak znikome jak dostanie czerniaka :)

Gość gość
Ciekawe czemu nie trysnął. Pewnie pijak?

Gość gość
(23:32) Tyle, że zaczęłam się niepokoić od tego kłucia jajników i potem całej reszty objawów, które opisałam. Wcześniej się tym nie przejmowałam (23:35) Jesteś obrzydliwy - tylko zazdrosny facet by tak napisał :D Ale fakt, był po kilku (4? 5?) piwach

Gość gość
gość dziś No coz, myslisz, ze wydostawanie sie jajeczka z jajnika pozostaje bez sladu na nim? My to wszystko odczuwamy. jedne mniej drugie bardziej. co do tego "nie prysniecia" to lepiej dla ciebie ze byl po paru piwach :)

Gość gość
(23:45) Gorsza jakość nasienia? :)

Gość gość
upite plemniki nie trafią do jajeczka :D A tak powaznie to mam na mysli to, ze lepiej dla ciebie ze nie skonczyl, bo wtedy mogloby byc roznie :) co do jakosci nasienia po piwie nie mam pojecia. moj partner uczy sie na ginekologa to moze on wie takie rzeczy. Ja nigdy sie tym nie interesowałam, bo uzywam wkładki takze mi ciaza nie grozi :)

Gość gość
(23:53) To jedynie daje mi nadzieję. Mi się wydaje, że przez alkohol plemniki mogą być trochę spowolnione. Teraz doszedł mi taki objaw, że jak wstaję z krzesla i siadam z powrotem, czuję tak jakby uścisk w brzuchu (coś jak zgaga, ale w podbrzuszu). Śmieszne to

Gość gość
Kolejna ktora sie k***i w tak mlodym wieku

Gość gość
zdarzaja sie takie obrzeki. Ale implantacja z tego co ja wiem jest dopiero ok 9dnia po zaplodnieniu

Gość gość
(00:08) Mam 24 lata, więc już nie taka młoda;)

Gość gość
po co terozważania, kup test ciążowy w aptece i będziesz wiedziała