Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę ze moja mama razem z moja babcią będą chciały odebrać mi córkę... Czy to m

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata. Jestem po rozwodzie,moja córka ma 5 lat. W wychowywaniu córki od urodzenia jej pomagała mi moja babcia. Z biegiem czasu zaczęła ją traktować jak swoją własność. Byłam w jakis sposób uzależniona od jej pomocy gdyż pracowalam. Od kilku dni mieszkam z córką i moim obecnym partnerem bez babci...choć to nie bylo łatwe gdyż nie obyło sie bez ,,jazdy,, ze wyrzucam ją i tak jej sie odwdzieczam za pomoc. Wiem ze nie jest jej na rękę to ze nie ma juz przy niej wnuczki... Czuje ze razem z moją mamą będą chciały mi ją odebrać popierając sie tym iz dziecko od urodzenia było z babcią...

Gość gość
Każdy sąd jest bardziej za tym by dziecko bylo z matką. No chyba że byś piła i biła ale tego jak mniemam nie robisz

Gość gość
Nic Ci nie zrobią,

Gość gość
jesli matka nie ma czasu na wychowanie to sad ma prawo zasadzic prawa wylacznie babci

Gość gość
22 latka po rozwodzie z 5 letnim gowniakiem xD Było ci za szczeniaka nogi rozkladac? :D jak mozna sie k***ic w wieku 16 lat? :D

Gość gość
Nie masz czym się denerwować. Tak jak ktoś wyżej pisał by Ci odebrać córkę musiałyby mieć niezbite dowody, że dzieję się małej krzywda

Gość gość
22 lat i 5 letnie córka, to ty sie pieprzyłaś już od kołyski

Gość gość
To kiedy urodziłam dziecko nie powinno Was interesować... Napisalam na forum bo wiem ze nieraz to pomaga rozwiązać problem. Fakt iz urodziłam pol roku przed 18 urodzinami Nir robi ze mnie złej matki. Nie pije ani nie bije dziecka. I nigdy nie chodziło o to iz nie mam czasu dla dziecka tak jak napisalam wyżej pracowałam,zeby moje dziecko mialo wszystko co niezbedne. Ojciec dziecka byl okropnym człowiekiem dlatego sie rozwiodłam choć myślę ze to tez nie powinno byc w kwestii komentowania gdyż pisze w całkiem innej sprawie.