Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedlugo jade na wakacje ale wcale sie nie ciesze :(

Polecane posty

Gość gość

Bo dalam sie wplatac w wyjazd z mama, na ktory nie mam wcale ochoty... Jestem juz dorosla bo mam 27 lat i mam chlopaka z ktorym mi sie nie uklada, wiec jade z mama bo mnie namowila, ale ona lubi sie we wszystko wtracac i w ogole :O Nie wiem po jaka cholere dalam sie wkrecic w ten wyjazd ,ale juz za pozno :( Tak sie chcialam wygadac bo po raz kolejny w zyciu wykazalam sie brakiem asertywnosci, jade troche dla niej zbeby sie nie czula samotna bo mieszka sama itd.

Gość Zuzanna Amelia ææææææ
A moze wlasnie bedzie fajnie ? Dokad jedziecie ?

Gość gość
Do Włoch... Moze i tak, ale ona bardzo sie lubi wtracac w moje zycie, wiec pewnie dojdzie do jakichs klotni... Tak naprawde, ani nie chcialam jechac specjalnie do tego kraju ( bo juz bylam wiele razy) ani z nią, tak na sile troche jade :( ale juz zaplacone, wiec musze wytrzymac

Gość gość
Ale to niestety moja wina bo powinnam sie bya ni zgodzic :( Znow brak asetywnosci u mnie wyszedl....

Gość gość
To może wykorzystaj ten wyjazd na rewitalizacjię swojej postawy w stosunku do mamy. Powiedz jej wprost, w fajnej scenerii, przy śniadaniu co dla ciebie jest ważne. Pewnie na dłuższą chwilę opadnie jej szczęka. Po czym zobaczy w tobie nie tylko dziecko ale i roztropną kobietę. Nic bardziej rodziców nie cieszy jak świadomość, że dzieci radzą sobie.