Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet Prześladowca! Jak sobie radzic?

Polecane posty

Gość gość

Facet Prześladowca! Jak sobie radzic? Mam go juz dosyc...jakies dobre sposoby macie?

Gość gość
Zacznij od bąków. Jeśli nie pomoże, to tyłek na japę i zaknebluj go swoim gó\wnem. To zawsze działa.

Gość gość
ej a moze kocia kupa?? on nieznosi kotów :) Trzeba mu tylko jakoś ja podrzucic:)

Gość gość
polej mu wacka wrzątkiem a oprócz tego ugryź mu podczas loda

Gość gość
ja z nim nie spółkuje

Gość gość
moze gorącą kawe mu wylej na spodnie?

Gość gość
urwij mu wacka

Gość gość
;) On napewno ma bardzo małego hehe - wiec juz nawet nie ma co rwac!!!!! hehehe

Gość gość
pewnie ma z 2-3 cm....niestety, jak facet niski to i penisa brak........:)

Gość gość
A jak Cie przesladuje?

Gość gość
Zbierz dowody idź do prokuratury, powiadom najbliższych najlepiej niech na bieżąco wiedza co się dzieje.

Gość gość
Mówi mi że sperma z rana lepsza niż śmietana.

Gość gość
20:44 ok. juz mi sie nie chce tego wyjasniac. ale dzieki za jedyna normalna odp!! z tym, ze dzis go poblokowalam w telefonie, wiec dowodów juz bedzie coraz mniej.......

Gość gość
Ciekawe na czym polega takie przesladowanie i czy na przyklad "ofiara" jakos nie sprowokowala calej sytuacji. Zazwyczaj tak wlasnie jest, laska wszystko prowokuje a pozniej udaje ofiare.

Gość gość
jak prowokuje? jak ja jestem za granica, a on w Polsce i nie widzielismy sie chyba z 10 lat, a chodzilam z nim do szkoly! Zgadzam sie ze czasem kobiety prowokują, bo zauwaz, ze brzydkich dziewczyn faceci nie przesladują! ale jestem w zwiazku, a to ze on jest nadal sam i nikogo nie znalazl to nie znaczy ze mam byc jego kochanka czy kims tam...i stracic dobre zycie tu gdzie mam!!

Gość gość
Tzn ze 10 lat cie przesladuje? Ale jak? Wydzwania? Pisze smsy? Troche to dziwne ze przez tyle czasu nic nie zrobilas a dopiero dzisiaj zablokowalas

Gość gość
A on wie ze jestes w zwiazku?

Gość gość
tak wie, ze mam faceta!! Zalozylam fb w polowie 2014 i wtedy od razu mnie odnalazl, a od jakiegos czasu przerzucił sie na telefon i pisze ciagle smsy, wczesniej pisal na fb lecz fb juz zablokowałam!

Gość gość
to jakis wariat mieszkający z mamusią:(. taty nie miał i nie wiem jak sobie moze myślec ze ja z lepszego zycia wróce np. do niego do Polski i zostawie meża....- no poje....jest i tyle!!

Gość gość
Bylam w podobnej sytuacji i rozwiazalam to po prostu szczeroscia. Pisalam o tym na innym forum i wszystkie kobietki doradzaly mi ignorowanie tego typka no ale to nic nie dawalo wiec napisalam mu ze jestem w zwiazku i ze kocham mojego chlopaka i tez to ze nie ma zadnych szans na cos miedzy nami no i to poskutkowalo. Wiec mysle ze szczeroscia sprawe zalatwisz i bedzie wszystko jasne no i tez wedlug mnie lepiej dla niego. Po co ma sie chlopaczek meczyc i kto wie, moze robic sobie jakies nadzieje.:)

Gość gość
ile masz lat autorko o ile to nie wielka tajemnica? chyba bardzo mlodziutka jeszcze jestes :p

Gość gość
Własnie jestem po 30-stce!!

Gość gość
pewnie w UK siedzisz?:) ja tez i do Polski nie zamierzam wracac!

Gość gość
Z tymi facetami to mozna oszalec. Usmiechniesz sie do takiego i juz zaraz sobie cos pomysli ze lecisz na niego. Podejrzewam ze musialas kiedys zrobic podobny blad i koles sobie cos pomyslal, mam racje? :D Ale oni sa glupi!!

Gość gość
Dokładnie. Szczerość, że nie ma szans na coś między wami bo może sobie typ coś ubzdurał a jak nie skutkuje to policja. A w ogóle to jestem ciekawa co tacy prześladowcy wypisują, że kochają?, ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji, dzięki Bogu..

Gość gość
"facet starający się o kobietę nazwany Prześladowcą. świat się kończy. " x normalna sprawa. jakby zarabiał 10 tys. to by sama szczerzyła japę do niego :D

Gość gość
ja mieszkam z moim facetem juz 10 lat za granicą. Teraz mu odbiło - chyba mu doskwiera bardzo samotnosc...ale ja go juz znienawidziłam - na serio!!! jeszcze kiedys na studiach to mógł byc jako kolega, a teraz go poprostu NIENAWIDZE!:(.

Gość gość
zgadlas, ze mieszkamy na Wyspach :) i On jest wlasnie o to zazdrosny! bo był troche w Niemczech, ale musial wrocic do mamy, bo pisał, ze nie zna jezyka niemieckiego....a na serio- to wiem ze w ogole nie pewny pewny siebie!!!