Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet Prześladowca! Jak sobie radzic?

Polecane posty

Gość gość
Ale co on pisze w tych smsach? Ze Cie kocha? I za to go nienawidzisz? No ja nie wiem czy to jest powod do nienawisci. :p

Gość gość
21:40 mnie nachodza mysli nad powrotem, ale sie bardzo obawiam... Co do kasy, to niby gadał, ze troche ma...i ze mieszkanie sobie kupił, ale ze ma tez czas na miłosc własnie teraz!!!! ????, wiec juz sama nie wiem...niby jest kierowcą, ale moze kłamac - nie wierze mu wcale! Na studiach mu było ciezko i mgr musiał robić odpłatnie bo miał kiepskie stopnie.

Gość gość
22:03 nie szczerzyła bym....sorki ale on jest malo sexy, niski chyba z 165cm wzrostu, pali faje i charakter bardzo kiepski....Mógłby byc sponsorem dla mlodych lasek jakby był kasiasty....hehe

Gość gość
tak, ze byłam jego studencka miłoscia...., ze jestem twarda i niezlomna, nieczuła na jego uczucia, Joanna de Arct itp, ze jestem zakkonnica i ubieram sie i zapinam pod szyję ;) hehe ( Jest zupełnie przeciwnnie), ze On nieznosi kotów, a ja wlasnie je kocham!!!! Zebym przyjechala do niego - se pomizac - TO MNIE POROSTU ROZWALILO I ZDENERWOWALO NA MAXA!!!! Ze moj kot ma spac na balkonie lub w piwnicy jak do niego przyjade!!! A z mojej strony nie było ani słowa ze ja do niego jade i jeszcze z kotem??? a kto mi za jego podróz zapolaci z za koc***aszport hehe??!!! Bo nigdy nie jezdze w tamte strony do Polski - tam tylko studiowałam i to temat zamkniety!!!

Gość gość
na studiach siedzielismy zazwyczaj w 3-jke ja moja kumpela i On a i kiedys mi napisał: ze nigdy nie był w tak wielkim gronie kobiet jak na studiach....haha a to jest duze miasto, wiec sorry, On w ogole nie umie zarwac do laski:(

Gość gość
Niezly przyglup :D

Gość gość
22:17 - to tak pobieżnie, co mi wypisuje, bo juz mi sie tego nie chce czytac....ale jakas oglada by sie nalezala! I ma sie FB i roznych znajomych i dawne milosci z Liceum i nkit nie jest tak p***b...nadgorliwy jak On. kazdy ma jakies zasady.

Gość gość
jednak chyba na dzien dzisiejszy postawie na cisze i zamilknę - na serio bym chciała, zeby kogoś sobie znalazl!!! i zeby nawet narobił duzo dzieci - to by zobaczył jakie jest zycie, ze nie ma lekko. Jakby miał swą juz pierwsza babę, która by go chciała to by zapomiał o mnie i tyle!!!

Gość gość
A jakby Twój facet w paru żołnierskich słowach mu powiedział, żeby dał Ci spokój?

Gość gość
wiesz co, mój mąż moze byc bardzo ostry słownie, bo taki tez jest w pracy np. i wie o tym gosciu, ze sie we mnie kochał. Boje sie zeby tamten Przesladowca kiedys mojemu czegos nie zrobil....nie wiem takie mam dziwne przeczucia, ze ten Prześladowca moze byc niebezpieczny jak bedzie np. sam cale zycie. nie chcialabym zeby np. nigdy sie bili czy cos w tym stylu...bo to nie ma sensu....No i to mój maz by musiał do niego zadzwonic osobicie a to moze Prześladowcę niezle rozwścieczyc...., ale pomysle nad tym!!! myslałam bardziej nad tesciową, bo Ona robi niezle afery.........takie na serio poważne!!!:), ale jeszcze troche poczekam i zobacze

Gość gość
Tylko przyglupy doradzaja ignorowanie. Nie zdajac sobie sprawy do czego moga doprowadzic jakiegos slabego psychicznie frajera.

Gość gość
to co radzisz? rozmowę? moze rozmowę nagrywaną??

Gość gość
acha raz mi tez napisał: ze mi u kobiety nie przeszkadza, że ma celulit czy ze sie nie goli na dole....hehe - no to mnie zszokowało ;)

Gość gość
i ze jego problemy egzystencjonalne nie interesuja!!! ze On chciał sie na studiach ze mną całowac itp....No ale sorry problemy finansowe i kasa jest dosyc wazna w zyciu, a jak ma kase gdzieś to niech sobie wezmie bezdomną dziewczyne lub bedzie sponsorem!!! ;)

Gość gość
Szczerosc czyli jak nie chcesz zeby pisal, napisz ze nie chcesz i ze nie ma zadnych szans na cos miedzy wami, dopiero po tym jak nie zadziala ignor no a jak i to nie zadziala to policja.

Gość gość
Ok. On niby wie ze nie ma zadnych szans, no ale po co hu...startuje i sie łudzi??? Sorrki nawet jakbym tego faceta nie miala to wolalabym byc sama niz z nim!!!

Gość gość
Ej a moge mu to napisac mailem?? bo telefon dzis zablokowałam. i tak zna tego maila tylko na maila jeszcze nigdy nie pisalam z nim i tyle! napisze mu ze mi sie poprostu nie podoba, ze jest za niski i ze pali papierosy ze ma zly charakter - wszystko wprost i zeby nie przezywal moich wyjazdów do meżą babci - bo o to był ost. najbardziej zazdrosny!!! glupek jeden ;)

Sam jesteś przygłup. Ignorancja to najlepsze rozwiązanie, chyba, że koleś się zagalopuje, wtedy trzeba zgłosić to odpowiednim służbom i... niech ścigają frajera.

Gość gość
bo tak to on wie coraz wiecej o mnie, ze jezdze do babci meża to go bardzo rozkurzyło, za lubie koty a on je nazywa skunksami..., ze moja siostra wyjechała z jego miasta bo sobie zapamietal jej adres i chciał ja podrywac, ale tez mu nie wyszło i nie chce mu dawac wiecej informacji o mnie. Na szczęscie nie wie gdzie mieszkam nie ma adresów!!!

Gość gość
bo tak to on wie coraz wiecej o mnie, ze jezdze do babci meża to go bardzo rozkurzyło, za lubie koty a on je nazywa skunksami..., x no widzę, mistrz podrywu... A poważnie to napisz mu wprost, że masz mężczyznę, z którym jesteś szczęśliwa i żeby się odczepił. A potem ignoruj. Tak jak ktoś wyżej napisał, jeśli zacznie Cię prześladować dokumentuj i zgłoś nękanie

Gość gość
Ves dziś Zamknij ryj swinio jak nie wiesz o czym mowisz, nie dawaj glupich rad bo ktos cie poslucha :o

Gość gość
ok! jeszcze w domu mamy problemy bo wody cieplej nie ma...a tu kochasiowi sie zachciało romansu...hej a moze on slucha Frywolnego od Mistrza Podrywania co?? bo ten duren mowi jak podrywac zajete laski.......:(

Gość gość
nie lubie Frywolnego i tego drugiego Pawła Grywacza - znacie ich?? Im sie wydaje ze kazda babe mozna wyrwac bez zadnego problemu, nawet najwiekszemu brzydalowi...:(

A co w tym głupiego? Ma mu się rzucić z pałą na plecy, oddzwaniać za każdym razem i życzyć miłego dnia, kiedy zadzwoni? A może wpuszczać do środka na popołudniową herbatkę, kiedy wystaje pod jej domem? :D Aha i jeszcze codziennie wieczorem pisać czułe smsy na dobranoc... Weź się p*****lnij w czoło :D

Gość gość
Ale tepak z ciebie :D napisalam tutaj co zrobic gość wczoraj , na spokojnie.

Gość gość
Prowokacja .

Gość gość
Nie dajcie sie wciągać .

Gość gość
Na serio - to nie jest żadne prowo!!! Powaga! co mam tutaj te jego teksy Wam przepisać?? Na serio ludzie mają w życiu takie problemy, a Wy na wszystko co poważne mówicie, ze to jest prowokacja........:(. ale i tak dostałam sporo rad za co Bardzo Dziękuję!!!