Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd tyle tego cholernego spamu na każdym temacie??

Polecane posty

Gość gość

Nie da się,qrwa, nic napisać,żadnego tematu założyć...bo spamują przedszkolami,restauracjami,bulionami,klubami malucha. No nie wiem, ostatnio był jakiś temat o sukniach ślubnych,może 2 normalne odpowiedzi,reszta reklamy salonów sukien ślubnych i organizatorów wesel. :/ Denerwuje mnie to. Musiałam się wyżalić. :D

Gość gość
Bo tu nie ma żadnej moderacji. Nie wiem, po jaką cholerę pod postami jest "zgłoś" bo nikt na to nigdzie nie reaguje...

Gość gość
No i jeszcze: skąd ten syf się bierze??? Tego jest multum, czy akwizytorzy i marketingowcy od siedmiu boleści nie robią nic innego,tylko siedzą na forach internetowych i wpieprzają się ze swoim szajsem w każdy temat? Już pomijam anex sport, bo to hit tego forum. :D

Gość gość
Adamex tez szalal ze spamem swoich wozkow, pod tematem wyprawka tez byla katastrofa. I tez mnie to wkurza!:)

Gość gość
Też mnie to zastanawia od jakiegoś czasu i szlag mnie już trafia. Kiedyś tego nie było, a nawet jak było to nie na taką skale. Aż sie odechciewa pisać w ogóle w jakichś tematach bo są zwyczajnie zniszczone. A gadaj tu z takim, żeby miał jakąś przyzwoitość to tak jakby gadać z robotem.

Gość gość
tak to chyba nowa mutacja sprzedaży bezpośredniej -pewnie są rozliczani za ilosć wpisów na forach i mają hajs z tego

Gość gość
Nie wiem co za porypany tu program mają ale jak ktoś chce sie wygadać i napisze coś więcej to program blokuje że spam, a rzeczywistych spamów to w ogóle nie usuwają!

Gość gość
14:28 musi tak być, innego wytłumaczenia nie ma. Taki pożal sie akwizytor raz wpisze i znika, nie ma z nim dialogu, coś jak rozdawanie ulotek. A najgłupsze jak wywlecze z wyszukiwarki i podnosi jakiś stary temat sprzed 10-ciu lat. A najokropniejsze jest jak jest zwykły topik z rozmową jakby nigdy nic i gdzieś po paru stronach zmienia się w folder reklamowy, realna dyskusja zanika a mamy ciurkiem od góry do dołu liste spamów. To wtedy robi się już serio przerażające i tracę wiare w to że tu siedzą jeszcze jacyś ludzie

Gość gość
siedzą -akwizytorzy :D