Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2017 hej, macie do polecenia dobrą pralnię chemiczną w Warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina1983 0 Napisano Listopad 26, 2020 Tutaj rzuć okiem https://www.pralnia-warszawianka.pl/ . Szeroki zakres usług mają. To pralnia wodno-chemiczna. Dokładnie to czego szukasz. Odbierają pranie z domu i odwożą. Oszczędzasz czas i pieniądze. Ogromna wygoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska2909 0 Napisano Luty 11, 2021 Dnia 5.02.2021 o 22:22, agus123 napisał: Podbijam temat, bo właśnie zainteresowała mnie Pralnia warszawianka. Może ktoś ma jeszcze jakieś opinie odnośnie jakości usług Jak to też jest z tym odbiorem? Zakładam, że trzeba z nimi dogadać jak jest coś większego, ale jest jakieś minimum? Z tego co wiem, to nie ma minimum Najlepiej do nich przedzwonić, to wtedy wszystko wyjaśnią co i jak. Od razu podpytasz jak teraz z terminami stoją. Fajna u nich jest też usługa abonamentowa, wtedy masz pranie za głowy na dłuższy czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniq12 0 Napisano Luty 20, 2021 O, ja właśnie szukałam opinii o Pralni warszawianka Też tak sobie myślę, że taki odbiór to duża wygoda i oszczędność czasu. A jak można sobie ulżyć nieco w codziennych obowiązkach, to czemu nie, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joassia88 0 Napisano Listopad 25, 2024 Jeśli szukacie bardzo dobrej pralni ale nie w Warszawie tylko Tomaszów Mazowiecki to korzystam od wielu lat ze sprawdzonej firmy pralnia wodno przemysłowa Tomaszów Mazowiecki bardzo dobre ceny i jakość prania na najwyższym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach