Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zmuszac corka czy wypisac ja z zajec plywania

Polecane posty

Gość gość

Na poczatku tego roku wybudowali u mnie w meiscie basen.Wprowadzili szkolke plywacka.Odrazu corke zapisalam.Mialam zajecia do konca czerwca 1 raz w tyg.Corki grupe prowadzil bardzo fajny chlopak- ale mial fajne podejscie do dzieci, z wielka ochota przychodzily na zajeciaTeraz w wrzesniu znow nowy nabor do grup.I corke zapisalam ale ten stary intruktor ju znie porwadzi zajec.Corka dostala kogos innego.Juz po wczorajszych zajeciach corka powiedziala ze ona nie chce chodzic.Ze ten pan jest glupi.Wydziera sie na dzieci.Pytalam sie w biurze ale na razie nie ma szans na przeniesienie do innej grupy bo nie ma miejsc.Corka bardzo by chciala chodzic ale nie do tego pana.Kasa zapalcona i co teraz?Co byscie zrobiły?

Gość gość
Dzieci czesto wyolbrzymiaja. podpytaj innych rodzicow czy tak rzeczywiscie jest.

Gość gość
tak jest.kolezanki corka chodzila wczesniej do tego pana ale przepisala jej do corki grupy.w zeszlym roku szkolnym.

Gość gość
skarga na goscia i prosić o zwrot

Gość gość
Powiedz corce prawde ale najpierw powiedz w biurze, ze jest problem i to ich problem, powiedz, ze dzieci skarza sie na zachowanie trenera i twoja corka chce z powodu trenera zrezygnowac z zajec. Zapytaj, co moga ci zaproponowac.

Gość gość
Pozostaje wam jako rodzicom na zmiane dyzurowac na zajeciach, przy rodzicu pan bedzie sie staral byc grzeczny ;)

Gość gość
Zmuszać to chyba nie warto. Jak uwaga do kierownictwa nic nie da, to lepiej wypisać. To w końcu dla niej ma być przyjemność.

Gość gość
porozmazwialam z corka.zostaly jeszcze 2 zajecia do koncamiesiaca. jesli corka dalej bedzie narzekac na intruktora. albo ja przeposze do innej grupy albo ja wypisze. nie ma innego wyjscia.