Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Calujac sie z moja dziewczyna bardzo sie podniecam. Boje sie ze ona mnie przez

Polecane posty

Gość gość

bo uzna ze jestem jakims zboczencem itp:o mam 24 lata jestem prawiczkiem, jest to moja pierwsza dziewczyna, jestesmy razem dopiero kilka miesiecy, seksu narazie nie bylo i jeszcze troche poczekam bo ona nie jest taka szybka, ale mniejsza o to, chodzi o to ze jak sie z nia caluje (jest to pierwsza dziewczyna z ktora sie calowalem) bardzo sie podniecam i zawsze staje mi penis, a ona czasami mi siedzi na kolanach jak sie przytulamy i calujemy, a nawet w innych pozycjach mysle ze ona to wyczuwa albo po prostu widzi, kilka razy juz to dostrzegla ale nic nie mowila, ale boje sie ze cos zlego sobie o mnie pomysli albo ze ja tyllko mysle o jednym i dlatego mi stoje, a to wcale nie tak :( to jest poza moja kontrola, ona jest moja pierwsza jestem spragniony bliskosci i damskiego ciala, dodatkowo jest bardzo ladna i calowanie sie z nia jest czyms cudownym, no a przy tym sie bardzo podniecam. Dziewczyny co byscie o tym myslaly? Czy to moze zniszczyc nasz zwiazek?

Gość gość
boje sie ze ona mnie przez to rzuci

Gość gośćśćć
normalka, nie ma czym się przejmować.

Gość Princessinthesky
To normalne. Dla dziewczyny to jak komplement. Wie że ci się podoba i Cię podnieca.

Gość gość
Co Ty piszesz, to jest właśnie fajne :D Ja lubię jak facet mocno się podnieca przy całowaniu, że aż mruczy czy nawet jęknie mhmmm ;) A mam 26 lat.

Gość gość
aha no to fajnie :P dzieki za odpowiedzi