Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polski zespół deathmetalowy zgwałcił pannę w Ameryce. Wierzycie im czy jej?

Polecane posty

Gość gość

Oni mowia ze nie gwacili tylko ze ona sama sie pchala. A ona ze zg****ili

Gość gość
Jakie źródło newsa i co to za zespół, nazwa.

Gość gość
Źródło newsa onet muzyka, antyradio i gazeta.pl, fakt, tvn24, mam dallej wymieniac? zespol Decapitated

Gość gość
Znam ten zespół to Decapitated, byłam kiedyś nawet na koncercie bo słucham metalu. Ale nie wiem komu wierzyć.

Gość gość
Nie wierze jej, panna pewnie liczy na odszkodowanie tak jak to w Ameryce bywa

Gość gość
Zawsze winna jest ofiara.

Gość gość
Tacy muzycy maja na pęczki dziewczyn i nie muszą gwałcic bo panny same im sie pchaja do łóżka.Dziewucha sama do nich polazła na pewno,chciała sie ****** a teraz robi afere zeby dostac kasę.

Gość gość
07.37. Prawda, zawsze winna jest ofiara. Najpewniej sama chciała seksu zbiorowego z każdym członkiem zespołu. Poprosiła jeszcze żeby ją troszkę poturbowali. Tak dla rozrywki. Winni są oni, zawsze winny jest g****iciel!!!!!!

Gość gość
8:11 racja

Gość gość
Bywam na ich koncertach i nie widziałam by byli nachalni do kogoś.A p***a przyszła pewnie sama do nich i ponoć wyszła nie wyglądając na ofiarę.Pewnie p***a sama im dała albo jednemu i wielce zgwałconą zgrywa.

Gość gość
Obie wersje sa prawdopodobne. Nie ważne kto w co wierzy ale na co wskazują fakty. A te nie wszystkie są podawane opinii publicznej.

Gość gość
Ja kiedyś chodziłam często na koncerty i imprezy metalowe i to co tam widziałam to moje. :) Uważam, że prawda leży po środku. Oni wszyscy (i dziewczyny i chłopaki) napruli się wódką do tego stopnia, że praktycznie urwał im się film i teraz każdy ma jakies przebłyski tego, co się działo, ale odtworzyć nie są w stanie.

Gość gość
11;27 a od kiedy to "staje" facetowi "naprutemu wódką"???

Gość gość
A czyja tu jest wina? Cóż, panowie po pijaku nie zauważyli, że uprawiają seks z prawie nieprzytomnymi od alkoholu dziewczynami. Dziewczyny zalały się wódką w towarzystwie obcych facetów i pewnie nawet nie były w stanie powiedzieć nie. Teraz oni na bank pójdą do więzienia i prędko z niego nie wyjdą.

Gość gość
11:27, byś się zdziwiła. :) Pisałam, że bywałam na koncertach i imprezach metalowych i sama się często dziwiłam, jak widziałam jak mój pijany w sztok kolega szedł gdzieś z nowopoznaną dziewczyną, a potem rano płacz, bo był seks, a nie pomyśleli o prezerwatywie. I dokładnie to samo sobie myślałam, jakim cudem facetowi w tym stanie cokowiek staje. No jak widać staje.

Gość gość
Krak. Oto Twój cud.

Gość gość
Jasne jasne, ta z Rimini to pewnie też się sama prosiła c'nie? Czemu jak murzyni albo ciapaci gwałco to nikt nie ma wątpliwości jak było, ale jak Prawdziwi Polacy, to "p***a sama się pchała"? Debile z kafe

Gość gość
12:14, serio nie widzisz różnicy tępa pało między tymi dwiema sytuacjami?

Gość gość
ni c***a nie

Gość gość
To gratuluję inteligencji emocjonalnej. :D

Gość gość
11:35 jakby takie rzeczy działy się tylko na koncertach metalowych. Weź się trochę zastanów. Idź do pierwszego lepszego klubu. Osobiście takich rzeczy nie widuję na tych imprezach. A porządnie naprutych to można policzyć na palcach jednej ręki. Co do tematu nie wiem. Wszystko jest możliwe.

Gość gość
Nie wiem jak było więc nic nie myślę. Mógło być zarówno tak, że zgwałcili ją nieprzytomną z upojenia - czyli tylko ich wina, albo mogła się zgodzić, a teraz ściemnia. Ale opinii sobie nie wyrabiam, bo nie znam faktów.

Gość gość
Dokładnie, czepila się ta tępa kindermetaluszka ta powyzej, metalu, ze niby takie orgie. Otóż lasiu ja też bywałam na takich imprezach ale też na zwykłych dyskotekach i uwierz mi imprezy metalowe pod względem kooorestva odpadają w przedbiegach. Na dyskotekach to się dzieje dopiero! I tu i tam jest różnie, ale nienawidzę takiego generalizowania "och, co widziałam na koncertach to.moje!". Widocznie w takim towarzystwie się obraca, twoje klimaty. Ja byłam na koncertach tego typu i zobacz, jakoś nie byłam świadkiem takich sytuacji. Może z raz, jeden, jak jakaś nachlana się wdzieczyla do zajętego faceta który ją olal oczywiście i nic nie ugrala. Dzifffka jest dzifffką, uj z tym czy ubrana na różowo czy na czarno. Nie kumasz tego?! Nota bene ciekawe czy ci co g****ili mają żony. Bo jeśli tak to zwykle śmiecie ludzkie. Ten co powiedział ze on nie brał w tym udziału to ma żonę. Chociaż jeden fair.

Gość gość
1 panna polazła do przyczepy dobrowolnie 2 na 100% pili prawdopodobnie też ćpali -nie wiem jka tam prawodawstwo stanu Washington ale może dojsć wyrok za posiadanie 3 nawalone towarzystwo zaczeło się miziać 4 panna ockneła się bez majtek 5 powrót świadomości "o żesz kkkkrwa..." 6 Ktoś szepnął -jak tacy znani do wycyckasz od nich odszkodowanie 7 to tylko hipoteza

Gość gość
Nie warto generalizować, każdej sprawie dotyczącej gwałtu trzeba się dokładnie przyglądać, ilu gwałcicieli chodzi po ulicach w głowie się nie mieści, zamiast gnić w śmierdzącej celi. Znałam też laski, które wykorzystywały motyw molestowania i gwałtu żeby zemścić się na facecie, cwaniary udawały niewiniątka bo facet nie chciał się przespać. Takie sooki szkodzą prawdziwie zgwałconym kobietom często nie zgłaszającym gwałtu na policję. Świat jest po**any, wiem, że to slogany więzienia są pełne niewinnych ludzi, ale często prędzej zamkną niewinnego a największe sk...wiele chodzą po ulicach i dalej krzywdzą.

Gość gość
16:40 Żebyś wiedziała! Mój mąż jak jeszcze nie znalismy się, miał praktyki na uczelni bo robił doktorat. Przychodzili studenci zdawać zaległe rzeczy na jego dyżurze, który miał pewnego styczniowego wieczoru. Nikogo wokół w pokojach, tylko on jeszcze był. I jak już wszyscy pozdawali to na sam koniec przyszła jedna laska ubrana w mini, kozaczki, dekolt do samej doopy prawie i wywracając do niego oczami, zapytała: "CO TAKIEGO mogę zrobić by poprawić ocenę?", a wiedziała, że już nie ma drugiej możliwości poprawy jeśli teraz nic nie umie. Opowiadał mi że autentycznie się przestraszył w duchu, bo właśnie wyobraził sobie że co będzie jak laska chce oskarżyć go o molestowanie za to że wsytawił jej złą ocenę? Kto mu uwqierzyłby że nic jej nie zrobił skioro świadkóœ nie było? To podobno typowe że niektore kobiety same prowokują a potem robią z tego aferę. Jak odmówisz- może taka się mścić. Nie odmówisz - to jak to wyjdzie, to masz przeyebane

Gość gość
Ja czasami się zastanawiam jakie WY musicie być i kim się otaczacie skoro wg Was kobiety to takie zawistne i podłe suki. Nie przeczę, że na pewno jest jakiś odsetek takich, ale szczerze - nie byłabym w stanie wskazać palcem żadnej znajomej (choćby dalekiej czy bardzo przeze mnie nielubianej), którą mogłabym podejrzewać o zdolność do fałszywego oskarżenia o gwałt/molestowanie. Za to na kafe pełno takich oskarżeń widzę... x Prędzej wydaje mi się, że wiele kobiet nie jest świadomych tego, że sa sytuacje gdzie molestowanie jest oczywiste (sama byłam ofiarą tego - ale byłam zbyt młoda i głupia by to zrozumieć) stąd bagatelizowanie, przecież on "tylko" coś tam. x Co do oskarżeń tego zespołu - jakkolwiek w swoim życiu staram się kierować ostrożnością i np. nie poszłabym z obcymi na imprezę, nie chodziłabym w nocy po plaży, nie szłabym do żadnego busa z muzykami itd. to mimo wszystko uważam, że nikt nie ma prawa takich kobiet tknąć. Tzn. że NAWET jeśli jakaś laska godzi się na oral, ale nie godzi na waginalny - to jeśli ktoś przymusem ją do tego doprowadzi to jest to gwałt i nie ma znaczenie, że godziła się na oralny. Tak samo tam - nie mieli prawa zrobić rzeczy na które nie wyrażała zgody, a jak była zbyt pijana by być w stanie wyrazić zgodę - podobnie, nie powinni jej tknąć. x To, że ktoś jest niezbyt ostrożny, głupi, lekkomyślny czy cokolwiek nie oznacza, że zasługuje na gwałt.

Gość gość
Swoją drogą, odpowiedzi w tym topiku są przerażające. Pozostaje trzymać kciuki by gwałcicielami byli sami biedni, bo inaczej bezmyślna gawiedź zniszczy ofiary zarzutami o materializm :O

Gość gość
19:23 I co, moja wypowiedź (na faktach) o tej studentce to twoim zdaniem zwykle pomówienie? Owszem, może nie miała złych intencji ale chyba nie będziesz tutaj oklamywac sama siebie ze laski są takie święte! Niektóre to niezle mendy które za odmowe potrafią się mścic. Istnieją też psychopatki które jara to ze mogłyby komuś zniszczyć karierę. Nie wierzysz to ni wierz. Ja nie rozumiem kobiet które tak zaciekle bronią innych kobiet ktore sa goscinne w kroku a potem ojejej co sie stalo? Czasem pewnie facetowi trudnp odczytac praqdziwe intencje. Nie wiesz ze laski nie mowia szczerze? A godzenie się na orala - aleś dala przykład :D sorry no rozwalilas mnie w tym momencie :D zdzirsko pcha się do autokaru nachlanych brudasow, robi im dobrowolnie loda a potem dziwi się ze sobie pomyśleli ze ona chce ciągu dalszego :D no yebnę :D a to ze ona po pijaku krzyczała ze nie chce...ludzie, nie wiesz ze tak się krzyczy dla zgrywy i dramatyzmu?