Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polski zespół deathmetalowy zgwałcił pannę w Ameryce. Wierzycie im czy jej?

Polecane posty

Gość gość
"16:40 Żebyś wiedziała! Mój mąż jak jeszcze nie znalismy się, miał praktyki na uczelni bo robił doktorat. Przychodzili studenci zdawać zaległe rzeczy na jego dyżurze, który miał pewnego styczniowego wieczoru. Nikogo wokół w pokojach, tylko on jeszcze był. I jak już wszyscy pozdawali to na sam koniec przyszła jedna laska ubrana w mini, kozaczki, dekolt do samej doopy prawie i wywracając do niego oczami, zapytała: "CO TAKIEGO mogę zrobić by poprawić ocenę?", a wiedziała, że już nie ma drugiej możliwości poprawy jeśli teraz nic nie umie. Opowiadał mi że autentycznie się przestraszył w duchu, bo właśnie wyobraził sobie że co będzie jak laska chce oskarżyć go o molestowanie za to że wsytawił jej złą ocenę? Kto mu uwqierzyłby że nic jej nie zrobił skioro świadkóœ nie było? To podobno typowe że niektore kobiety same prowokują a potem robią z tego aferę. Jak odmówisz- może taka się mścić. Nie odmówisz - to jak to wyjdzie, to masz przeyebane " Facet też może zniszczyć reputację dziewczynie która ostatecznie odmówiła seksu i zrobić z niej dziwkę a z siebie macho przed kolegami. Co prawda ludzi kłamliwych jest margines i to niezależnie od płci. No ale są różni ludzie, może się zdarzyć ktoś kłamliwy bez skrupułów. Czasami też zdarza się że ludzie mówią prawdę niepełną tzn. to co dla nich wygodne to nagłaśniają a to co niewygodne to przemilczają. I to akurat jest społeczna norma wszystkich.

Gość gość
Do tej która tak wybiela kobiety i którą otaczają same niewiniątka. Idź do klubu a tam już łatwiej znaleźć takie typowe s/u/k/i o których mówimy, które są dumne z tego że są s/u/k/a/m/i i na tym wizerunku ich mierne ego żeruje. Przykładowa sytuacja z moich bardzo dawnych lat. Skusiłam się by pojechać z koleżanką do dużego klubu poza miastem. W trakcie imprezy zachciało się nam siku więc poszłyśmy do ubikacji. Tam długa kolejka więc czekamy, czeekaamy, czeeeeekaaaamyyyy. Po dobrym czasie weszła grupka kilku dziewczyn i cała trójka wparowuje do ubikacji bez kolejki. Zwróciłam im uwagę że to nie ich kolej. Jedna powiedziała leniwie na odwal coś w stylu że to jej kibel czy coś takiego. Pytam gdzie to jest napisane a ta do mnie "moim gównem jest to napisane" i wchodzi do środka. I dyskutuj tu z taką co gotowa ci nawet w/p/i//e/r/d/o/l/i/ć. Innym razem szłam z inną koleżanką ulicą. Wracałyśmy też z klubu. Na ulicy stała grupka dziewczyn i jeden chłopak. W pewnym momencie z grupki wyłoniła się dziewczyna nie za wysoka ale hojraczka taka z miny i z postawy jakby szukała zaczepki. Zapytała moją koleżankę czy nie ma papierosów. Koleżanka powiedziała że nie ma. Za chwile wzrok na mnie czy nie mam papierosów. Odpowiedziałam jej: "nie mam". I ona wtedy rzuciła się na mnie! Najwyraźniej się jej nie spodobałam. Chwyciła mnie za włosy i pociągnęła ku ziemi, wynikła szarpanina podczas której ja usiłowałam się oswobodzić, ale było to ciężkie, ona była zaskakująco silna. W końcu wyszedł chłopak z tej grupki i ją ode mnie odciągnął. Byłam w szoku. To była obca dziewczyna. Byłam w takim szoku że na następny dzień nie potrafiłabym nawet wskazać jej twarzy, pamiętam tylko ten niewielki wzrost i to że była taka butna. Odważ się wyjść na ulice wieczorem to znajdziesz gatunek kobiet o jakim mówimy. Ktoś mówi że może sama jestem sobie winna że wychodzę wieczorem, ale czy taki ktoś serio chce godziny policyjnej ? Żebyśmy z lękiem siedzieli w domach ?

Gość gość
Poczekam na werdykt, ale dziewczyna miała obrażenia które potwierdzały jej wersję bycia trzymaną siłą.

Gość gość
Ale nie miała żadnych obrażeń wskazujących na gwałt, jedynie ślady na nadgarstkach, które mogą być równie dobrze śladami ostrego seksu. A i jeszcze sinaki na goleniach, które ma chyba każdy, kto stoi pod sceną na koncercie metalowym.

Gość gość
według policji jej obrażenia wskazywały na użycie siły ... i gwałt. Zobaczymy.

Gość gość
kur/de, a ja mam już bilet na ich koncert w UK ... pierwszy raz mialam na nich iśc, z ciekawości, z mężem ... :O nie mam teraz ochoty

Gość gość
koncert odwołany, to odzyskam kasę i dobrze

Gość gość
Wierze kapeli, po co maja g****ic skoro takie same pchaja sie im do lozka? Znaczkow tam nie poszla ogladac przeciez. Po fakcie albo i przed wymyslila sposob na zlapanie kasy, za jakis czas pewnie sprawa skonczy sie ugoda, pytanie za ile. W Polsce tez byly sprawy z falszywymi oskarzeniami o g**** czy molestowanie dzieci, zwlaszcza w przypadkach trudnych rozwodow. Nic za to wieliego nie grozi to kobiety wykorzystuja bez skrupolow. Byl przypadek ze pomowiomy o g**** popelnil samobojstwo a lasce dali za falszywe oskarzenia prace spoleczne. A tej co porownuje do Rimini to zycze zdrowia bo rozumu juz za pozno.

Gość gość
Tak może z 0.5% to typ coorew dla których bycie przlecianą przez naprutego lecz sławnego typa to powód chwalenia się przed podobnymi kolezankaimi :O .. Tej sprawy nie osądzam . Ale "groupies' to fakt .

Gość gość
Dziwne tylko, że jeden twierdził, że ich nigdy na oczy nie widział, drugi, że tylko z nimi chwilę rozmawiał...a trzeci przyznał, że widział, jak tamtych dwoje z nimi seks uprawiali.

Gość gość
"A godzenie się na orala - aleś dala przykład smiech.gif sorry no rozwalilas mnie w tym momencie smiech.gif zdzirsko pcha się do autokaru nachlanych brudasow, robi im dobrowolnie loda a potem dziwi się ze sobie pomyśleli ze ona chce ciągu dalszego smiech.gif no yebnę smiech.gif a to ze ona po pijaku krzyczała ze nie chce...ludzie, nie wiesz ze tak się krzyczy dla zgrywy i dramatyzmu? " X Ja podałam tylko przykłąd orala - nie mam pojęcia na co wyrażała ta konkretna laska zgodę i co jej zrobiono. I tak, w przeciwieństwie do Ciebie uważam, ze można zrobić drugiej osobie to na co się godzi. Tak samo jak bezdomny, któremu dajesz 1zł nie ma prawa ukraść Ci portfela, operator, któremu zgodziłąś się płącić 29zł miesięcznie nie ma prawa żądać 100zł itd itp. Jak rozumiem gdybyś zaproponowała loda Twojemu mężowi, a on wziął by Cię siłą waginalnie to też byłoby spoko? A ewentualne sprzeciwy byłyby dla zgrywy? Wybaczcie, ale dziewczyny które opisuje pani to chyba na kafeterii siedzą.. x gość wczoraj Chodziłam jako studentka do klubów i serio takich osób nie spotykałam, ale fakt - było kilka miejsc których unikałam.

Gość gość
Po co muzycy mieliby gwałcic,skoro po koncercie panienki same pchają sie do nich?Ale jesli ta pani jest amerykanką(bo rozumiem że tak?)to niestety ale chłopaki maja przekichane,amerykanskie prawo zawsze stanie za swoim obywatelem,zwłaszcza na swojej ziemi.Taki muzyk naprawdę nie musi gwałcic,po koncercie to oni się od dziewuch wręcz odganiają

Gość gość
Mogły pójść po autograf, na to nikt nie wpadł? Mogła wypić i zrobić się jej niedobrze, dlatego poszła do wc. Poczytałam różne artykuły i zeznania muzyków są sprzeczne. Czy panowie sa singlami by tak ochoczo korzystać z okazji? Czy kobiety chcą seksu grupowego w kiblu bez zabezpieczenia? Faktycznie, na koncertach mogą być groupies, mógł być alkohol czy narkotyki, Ale ten przypadek wyjątkowo źle wygląda. Panna ma obrażenia od przytrzymywania i od razu zgłosiła sprawę na policję. Jakby chciala, to wypielaby tyłek, i nikt nie musiałby jej rąk wykrecac. Panowie mają przekichane! To wa USA! W Polsce pewnie by dostali zawiasy, Ale w USA się nie wywina. Już siedzę w areszcie i placza się w zeznaniach.

Gość gość
Po prostu widać jak Polki niedorosły jeszcze do zrozumienia czym jest gwałt. Choćby laska chodziła nago to dopóki nie wyrazi zgody na cokolwiek nikt nie ma prawa jej tknąć. A skoro dziewczyna ma obrażenia to widać nie wyrażała zgody na gwałt zbiorowy... Poczytałam mojemu facetowi wypowiedzi z tego tematu, jego cytat "nikt tak nie nienawidzi kobiety jak druga kobieta".

Gość gość
"Po co muzycy mieliby gwałcic,skoro po koncercie panienki same pchają sie do nich?" Może dlatego że właśnie mózg im się wypaczył od nadmiaru powodzenia i już nie rozróżniają, a może jej obecność u nich odebrali z automatu jako chęć na seks. Niektórzy popaprańcy tak rozumują. A może nudził ich już seks z chętnymi i chcieli czegoś ciekawszego

Gość gość
gość dziś Dokładnie.

Gość gość
Gwałciciel nie robi tego z powodu nieudanego życia seksualnego,tylko z powodu chęci dominacji.

Gość gość
Swoją drogą podejrzane,że nie wszyscy oskarżeni zgodzili się na pobranie materiału do badań.Zwłaszcza,że jeden z muzyków twierdzi,że był w busie,ale nie przebywał z tymi kobietami.

Gość gość
Jakie podejrzane coś? Według kwok z kafeterii skoro z nimi poszła mogli zrobić z nią co się chce. Tak samo jak ta laska co 10dni była przetrzymywana i wielokrotnie gwałcona. Poszła z obcymi na imprezę? Poszła. więc jej wina, że zmarła po kilku tygodniach od obrażeń bo gwałcili ją m.in kijem od mopa... W końcu to takie normalne, że wszystkich facetów trzeba traktować jak zezwierzęconych zwyroli.

Gość gość
Nic dziwnego,że kary za gwałt są tak śmiesznie niskie o ile winny zostanie skazany. :-o

Gość gość
Dlatego zawsze rozwalają mnie argumenty o imigrantach - że gwałcą, że nie mają poszanowania dla praw kobiet itd. Świetnie w naszym kraju by im się żyło, bo u nas jest to samo przecież. Pozornie nas ucywilizowano, ale widać na takich tematach jakie g****o we łbie mają Polacy. Po tym Rimini co się działo, a równocześnie ileś głośnych gwałtów u nas (w tym umorzona sprawa o gwałt na 14latce!!!) i co? I nic, bo biali gwałcili czyli spoko. Pan Ziobro, Jaki i cała ferajna są przeciwni konwencji antyprzemocowej - o czym to świadczy? Poczytajcie sobie co Polacy zrobili Jimowi Reeves'owi. Tak im przeszkadzało, ze jest gejem więc zgwałcili go na śmierć, długą i bolesną śmierć :O Dopóki kretynów i kretynek osobiście coś nie dotknie to nie zrozumieją.

Gość gość
Ja peryyydole...nie mogę was czytać...nie kwa nie mogę... co wy macie z tymi groupies, za dużo filmów (nota bene HAMERYKANSKICH, podrasowanych by gimbusiary sie podniecaly ajkie tam orgie i cuda) a za mało życia! Powtarzacie te brednie jak poyeby. Groupies to mogą mieć mega znane zespoly, a nie kazdy zespol. Mam znajomych z tego srodowiska i sorry ale zadnych groupies nie widzialam. Poza tym nie kazdy facet grajacy metal jest psem na baby, jakkollwiek trudno w to gawiedzi spoza klimatu uwierzyc. Nie kazdy jest świnią której wystarcyz pokazac kawalek doopy i poleci :/ Ale widzę że ciemnogrod juz wie...och metal taki zly, oni wszyscy rooochaja.... jakos nie widzialam, a wiele zespolow znam od kuchn i i bylam z nimi w garderobie i wszedzie. Bo moj brat jest w klimacie i gra w zespole, znam to srodowisko

Gość gość
do 22:39 ale ty jesteś w choooooj klimatyczna dzięki bratu....

Gość gość
02.25 widocznie trafiła na metali gay :P tacy też pewnie są . A co "świątobliwego i aseksualnego' metalu .Poczytać proszę teksty Romana K. z Kata -to guru tego nurtu -penisy, pochwy , gw/ałty, rozrywane błony dziewicze, orgie- widać że faceta to jara i jego fanów też . Oczywiście nie znaczy to że każdy tam to zbok ale pare lat temu zespół Behemoth też był oskarżany o to samo co Decapitated ale muzycy się wyłgali że to był tylko gruppensex czyli zespół plus fanka w garderobie , za zgodą zainteresowanych ...

Gość gość
Obojętnie co się robi a czego sie nie robi, jeśli laska nie wyrażała zgody to została zgwałcona i tyle.