Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to forum upada

Polecane posty

Gość gość

jest co raz gorzej

Gość gość
nihil novi, co jakiś czas ktoś tak twierdzi. od lat, wielu lat:o z resztą tak samo od lat, dziesiątek albo i setek ktoś wieści "upadek cywilizacji"

Gość gość
ja na pewno upadam na duchu. coraz słabszy jestem. nadzieja we mnie umarła za to narosło przekonanie o tym, że jestem chomikiem na takim okrągłym wybiegu

Gość gość
to forum nigdy sie nie skonczy

Gość gość
to by było troche bez sensu

Gość gość
filozoficznie rzecz biorąc wieczność zawiera w sobie wszystkie możliwości łącznie z tą że sie kiedyś skonczy

Gość gość
to jest bez sensu ale widać tak właśnie ma być, grupa ludzi pisze do siebie glupoty i taka jest idea tego forum

Gość gość
ale znowu wszystkie możliwości to zbiór skończony. chyba, że z tego co sie dzieje obecnie wyniknie coś co sie nie ma prawa wydarzyć

Gość gość
a jeżeli wydarzy sie to co sie nie może wydarzyć to też jakby coś na kształt końca świata i tego forum na tym świecie

Gość gość
"Wszystko się może zdarzyć" :P

Gość gość
no raczej nic wiecej niż wszystko sie nie zdarzy i o to mi chodzi

Gość gość
" gość dziś a jeżeli wydarzy sie to co sie nie może wydarzyć " ZZZZZ Tak? to jak to się ma do tego co napisałaś:D

Gość gość
bo kiedy generowany jest ten zbiór mozliwosci? przeciez nie w trakcie. łańcuch przyczyn i skutków to nie jest żaden łańcuch tylko po prostu czterowymiarowy wszechswiat widziany z wymiaru piątego. a pieciowymiarowy widziany z szóstego też tworzy zbiór zamknięty. co więcej istnieć można tylko we wszechświecie w którym jeden wymiar jest wyznaczany dla mieszkańców odgórnie

Gość gość
no nijak tłumacze ci tylko, że "zawsze" oznacza tyle co od początku do końca

Gość gość
O jak górnolotnie:D a ja dalej nie wiem co wg ciebie moze się nie wydarzyć:P no i to "odgórnie" mnie zaintrygowało;)

Gość gość
jak masz ograniczona liczbę cegieł to żebyś nie wiem co wymyslił możesz z tego wykombinowac jedynie ograniczona liczbe konstrukcji. dalej możesz co najwyżej bawić sie kombinacjami tych kombinacji co zresztą też ma swoje granice. pewnie można sie tak bawić bardzo długo i pewnie tak powstają nowe wymiary czy kooorfa nie wiem co

Gość gość
Wiem co oznacza zawsze, ale nie o tym mowa:P

Gość gość
twoje zaintrygowanie jest całkiem zrozumiałe jednakowoż nie da sie twojej ciekawości zaspokoić. odgórnie znaczy z poziomu niedostępnego dla nas. konkretnie chodzi mi o wymiar czasowy jak sie go potocznie nazywa choc niczym nie różni sie od każdego innego wymiaru

Gość gość
istnieć można tylko we wszechświecie w którym jeden wymiar jest wyznaczany dla mieszkańców odgórni" ZZZZ No to dowiem się czy nie kto nam ten wymiar odgórnie wyznacza:D?

Gość gość
zresztą czas i grawitacja zajepiście mi do siebie pasują. jak cie ktoś wrzuci do studni to se możesz majtać do woli ale i tak zmierzasz w jednym kierunku. jak dla mnie to piekna analogia czasu

Gość gość
nie nie dowiesz sie. nawet ci którzy nam go wyznaczaja nie wiedzą że nam go wyznaczaja. może jest tak że dla nich np szerokość to czas w związku z tym my poruszamy sie z ich punktu widzenia w czasie

Gość gość
Wiem co to grawitacja :D Uspokoj emocje i wróć do pytania:P

Gość gość
a być może oni se biegaja w te i spowrotem po naszym wymiarze czasowym nie wiem. coraz mniej ogarniam z tego wszystkiego.

Gość gość
wiesz co to grawitacja? to czemu nie masz jeszcze nobla?

Gość gość
" gość dziś nie nie dowiesz sie. nawet ci którzy nam go wyznaczaja nie wiedzą że nam go wyznaczaja. może jest tak że dla nich np szerokość to czas w związku z tym my poruszamy sie z ich punktu widzenia w czasie " zzzz Kim są ci " CI " :P? to mnie najbardziej intryguje, resztę pomińmy milczeniem ok:D?

Gość gość
nie wiem kim są ci. może cieniami naszych cieni.

Gość gość
Aha, nie wiesz kim są, ale wiesz, że są :P Kuriozalne:D Jestem pewna, że jak się dowiesz to Nobla masz bankowo:D

Gość gość
nie no ja rozumiem że mamy czasoprzestrzeń i że jest zakrzywiona i w związku z tym punkty przebywają taką a nie inną drogą tylko to mi za c***ja nie wyjaśnia co je wprawia w ruch

Gość gość
Z tymi cieniami naszych cieni to już trochę popłynąłeś:D

Gość gość
pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć. tzn to jest w zasadzie koniecznośc