Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to forum upada

Polecane posty

Gość gość
co jest kuriozalne? a ty znasz wszystkich właścicieli aut które przejeżdżają pod twoim oknem w nocy? nie? to znaczy, ze nie istnieją?

Gość gość
zastanów sie ilu znasz ludzi i pogrupuj ich pod względem informacji jakie posiadasz na ich temat. policz wszystkich i wyciągnij średnią arytmetyczna ze swojej wiedzy na temat tego kim są ludzie których "znasz"

Gość gość
Reasumując : cień mojego cienia odgórnie mi wyznacza moją czasoprzestrzeń:D? Pewnych rzeczy na pewno lepiej nie wiedziec i tu się zgadzam:P

Gość gość
no ja też sie zgadzam bo gdybyś znała ich wszystkich w równym stopniu to nie wiedziałabyś kim jesteś

Gość gość
Może nie mieszajmy w to rzeczy materialnych co, bo jakoś nie nadązam za tobą :D

Gość gość
A co się dziwić że upada? Jak do głosu dochodzi tylko pravik i inne popierdułki automaty od debilizmów to co się dziwić że upada? Skoro nikt nie dyskutuje ze mną to znaczy że nie ma tutaj mądrych ludzi. A głupota jest zgubna więc prędzej czy później, a sądzę że prędzej niż później to forum yebnie i będzie takim nieużytkiem internetowym- zresztą już nim jest!

Gość gość
jak mi sie jeszcze raz wpiertoli w ekran seat ibiza z zółtą karoseria to koorfa nie wiem co zrobie

Gość gość
" gość dziś no ja też sie zgadzam bo gdybyś znała ich wszystkich w równym stopniu to nie wiedziałabyś kim jesteś " zzz Pisząc o pewnych rzeczach zupełnie coś innego miałam na myśli:P A gdybym ich nie znała w równym stopniu to wiedziałabym kim jestem:D?

Gość gość
a kogo znasz najlepiej?

Gość gość
u Block Origin polecam zainstalować:P

Gość gość
chodzi mi o to, że twoje istnienie wynika z niewiedzy. wyznaczasz swoja osobą pewien znany ci obszar gdybyś mogła postrzegać świat oczami wszystkich ludzi czas i przestrzeń straciłyby dla ciebie obecne znaczenie

Gość gość
nic nie bede instalował przejade sie do siedziby seata z łomem i poprosze o zwrot kosztów internetu

Gość gość
To ty pisałaś, że gdybym znała jakichs tam niezidentyfikowanych "ci"to bym wiedziała:P, więc jak mogę znać kogos najlepiej jak nikogo z nich nie znam:D? Nie zadawaj mi absurdalnych pytań:P

Gość gość
jakbym se chciał kupic seata to bym se wszedł na strone seata. ja ich do siebie nie zapraszałem i nie bede kooorfa płącił za ich podróż

Gość gość
" gość dziś chodzi mi o to, że twoje istnienie wynika z niewiedzy. wyznaczasz swoja osobą pewien znany ci obszar gdybyś mogła postrzegać świat oczami wszystkich ludzi czas i przestrzeń straciłyby dla ciebie obecne znaczenie " zzzz Z czyjej niewiedzy:D? Na szczęście nie mogę, co za ulga:D

Gość gość
nie wiem jak to uwas wyglada ale ja wywiesiłem na drzwiach kartke z napisem: domokrązcom i innym komuchom wstęp wzbroniony wyłączyłem obrazki zgasiłem światła schowałem jave do garażu a ci mi kooorfa wjeżdżają przez monitor jakbym koorfa co najmniej z tysiaka inkasował od nich za garażowanie do koorfy nędzy

Gość gość
A i jak ci się nie chce minuty poswięcic na instalke to się nie rzucaj:D Faktycznie za dużo byś swojego cennego czasu stracił i moze byś się zagubił w tej czasoprzestrzeni:D

Gość gość
albo niech iom kooorfa providerzy internetu bulom kooorfa czy jak skoro uważają że mogą mi takie numery wywijac. może ja tylko najmuje od nich internet czy jak? nie dość że im buole to jeszcze kooorfa mi po nocach jakieś przedstawienia robią na mój koszt

Gość gość
Dobra spadam, bo za bardzo w te absurdy się wciągnelam, ale było dość zabawnie.:D Wynika z tego, że to forum naprawdę sięgnęlo dna i powinni je zamknąć:D

Gość gość
nic kooorfa nie bede instalował do c***ja wafla kooorfa!!!! może jeszcze mam se zainstalowac modlitwe do papieża i wszystkich świetych o to żeby sie ode mnie otpiertolii?

Gość gość
nie poświęce kooorfa żadnej minuty ani nawet kilobajta na żadną piertoloną instyalacje kooorfa. moge sie najwyżej poświęcić dla świata i rosjepać ryj prezesowi seata na polske

Gość gość
niedługo mi koorfa do łózka wjadą

Gość gość
dobra jak chcecie ale możecie byc pewni że za góra pięć lat w polsce nie będzie nawet jednego seata.