Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaBalerina

Moja przygoda dzisiaj po południu

Polecane posty

Gość EwelinaBalerina

Jako że był piękny słoneczny dzień po pracy postanowiłam pobiegać w lesie pod miastem jest tam taka droga kilka km i jak sobie biegłam to na takiej małej polanie stał duży czarny samochód obok stał facet o urodzie południowca w środku siedział drugi i ten co stał popatrzył na mnie groznym wzrokiem normalnie oczy miał jak diabeł niezle mnie wystraszył a w dodatku zaczynało sie sciemniać a ja sama w lesie i nikogo więcej dostałam motorek w d... i normalnie uciekłam bo w dodatku wyobraziłam sobie że zaraz mi strzelą w plecy. Chyba odpuszcze bieganie przez ten las a biegałam od czerwca co drugi trzeci dzień.

Gość gość
I teraz nie będziesz wiedzięć jak wygłąda porwanie, i nawet nie powiedzą o tobie w tv Trzeba było ich poprość ,żeby cię porwali

Gość gość
byś zaliczyła gangbang a tak pozostaniesz dziewicą do śmierci

Gość gość
Pewnie mieli kogoś w bagażniku i przerwałaś im robote.

Gość gość
Ci gangsterzy pewnie czytają kafe i teraz cię namierzą.

Gość gość
Głupia ty :D oni tam byli dla twojej ochrony, to tajni agenci którzy cię cały czas obserwują, podsłuchują, śledzą i są wszędzie nawet w lesie. Ci to tzn. leśne grzybki :D

Gość gość
to ci od handlu ludzkimi częściami , wewnątrz samochodu mają dużą lodówkę w której umieszczają ciało . Tylko dziwie się bo od 2 lat ich działalność w Polsce zanikła , gdyż na zachodzie mają bez liku imigrantów.