Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaskakasia

Bardzo prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość Kaskakasia

Witam.Mam pytanie co do mojego okresu w tym miesiacu.Spoznial mi sie dlugo,nagle po opoznieniu sporym wkoncu go dostalam ale nie byl taki sam jak zawsze.Nie bylo bólow brzucha pierwszy dzien byl malo obfity reszta tez malo,byly skrzepki krwi ale malo.Nie odbywalam stosunku tylko petting (czy jest jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przez petting jesli wytrysk byl w chusteczke a nie w okolicy moich narzadow?).Dodam ze bylam u ginekologa,stwierdzil ze jestem dziewicą,i zrobil mi USG przez powloki brzucha powiedzial ze macica jest prawidlowa.Czy gdybym byla we wczesnej ciazy to widzial by cos na tym USG? Czy to moga byc jakies zaburzenia?

Gość gość
Jasne, że zaciążyłaś.

Gość Kaskakasia
@gosc Po czym to stwierdzasz?.. Skoro nie mialam stosunku?

Gość gość
Autorka sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie skoro nie miałaś stosunku to.......? czy można być tak naiwnym.

Gość Kaskakasia
@gosc Chodzi mi o to czy przez petting mozna zajsc w ciaze.Mam schizy juz ze jednak jakos ta sperma dostala sie do mnie palcem czy cokolwiem chociaz wytrysk byl zawsze w chusteczke i nigdy bezposrednio po wytrysku nie bylam dotykana "tam".

Gość gość
Śpij spokojnie małolata w ciąży nie jesteś to niemożliwe.

Gość Kaskakasia
@gosc Dzieki za otuche.Jednak ja juz popadlam w schize chyba. Niby mialam okres ale jakis skąpy,spózniony.Bylam u ginekologa ale robic UsG powiedzial ze macica w porzadku.. gdybym byla w ciazy to chyba by cos zauwazyl czy nie?