Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolskie miastoo

Czy seks 40 latka (latki) z 19 latkiem lub 19 latką to pedofilia?

Polecane posty

Up

Nie to żebym ja uprawiał seks z 40 latkiem bądź 40 latką (orientacja seksualna jest bez znaczenia) bo nie uprawiam wcale seksu może kilka razy mi się zdarzyło ale z osobami młodszymi niż 40 lat (nie ważne czy z kobietą czy mężczyzną) czy wg was to pedofilia w wieku 40 lat uprawiać seks z kimś w moim wieku bo mam 19 lat

Gość gość
Wieku 18 lat stajesz się pełnoletnim dorosłym człowiekiem. Pedofila to w wieku 15 -16 lat to tak.

Gość gość
Prosze nie bzykaj się zrób to dla dobra całej ludzkości , nie przekazuj swoich genów .

Ale 18-19 lat to tylko jestem "dorosły" formalnie ale wyglądam jak dziecko prawie jak np16 czy 17-latek bo ciało tak szybko się nie zmienia więc to pedofilia :o

Gość gość
To nie jest pedofilia już :p

Gość gość
Jak masz 16 lat to owszem pedofilia. Masz 18 lat ukończone jesteś dorosły świadomy swoich praw i decyzji żadna pedofila prokurator nie grozi. A do 18 lat tylko książki :P

Gość gość
Ja ebe, co za debile. Czy ktokolwiek z piszacych tutaj przeczytał choć raz w życiu kodeks karny? Art 200 kk się wam kłania, nieuki.

Gość gość
gość dziś skoro 16 to pedofilia to jak wyjaśnisz, że seks jest legalny od 15 roku zycia?

Nie jestem idiotą bo od wielu lat wiem że seks wg prawa (co nie popieram bo za wczesny wiek) jest dozwolony od 15 roku życia ale mi nie chodzi o prawo tylko ogólnie bo prawo prawem ale prawo wymyślił człowiek chodzi mi o to czy osoba która ma np 40 - 50 lat np uprawia seks z 19 latkiem czy to pedofil bo wiek 14-15 czy 19 lat to nie jest tak duża różnica bo 19 latek wygląda jak dziecko i nie jest dorosły bo bycie pełnoletnim a dorosłym to dwie różne rzeczy...

Skoro wg prawa 40 latek uprawiający seks Z 14 latkiem jest wg prawa pedofilem i popełnia przestępstwo a uprawiając seks z 15 latkiem już wg prawa nie jest pedofilem przecież to tylko rok różnicy i taka osoba kompletnie niczym się nie różni od 14 latka to absurd równocześnie pedofilem może być ale nie wg prawa 50 latek uprawiający seks z 19 latkiem bo dla niego 19 latek lat to dziecko a pedofilia to pociąg seksualny do dzieci nie chodzi mi o sztuczną granice 15 czy 18 lat tylko o aspekt biologiczny i umysłowy

Gość gość
Trudno powiedzieć czy te 15 lat to dobry wiek ale w prawie jakaś granica musi być a taka jest w większości krajów Europy:o a tak poza tym chyba za bardzo skupiasz się na aspektach wyglądu bo teoretycznie można sobie wyobrazić nawet starszą osobę która wygląda dziecinnie, sama znam np takiego faceta któremu kazali pokazywać dowód gdy chciał kupić piwo.. a było po 30.

Gość gość
Ja jebe, co za łeb. Karalne jestvponiżej 15 roku życia, 15 i wzwyż już może wszystko. Gdyby było 18 to byś rozkminiał czemu 18? Tak jest ustalona granica i już, gdzieś musi być. BTW ja znam 30 latkę która wyglada jakby miała 16-17 lat, i co, zabronisz jej spotykać się z facetami i uprawiać seksu bo wyglada młodo?

Gość gość
"równocześnie pedofilem może być ale nie wg prawa 50 latek uprawiający seks z 19 latkiem bo dla niego 19 latek lat to dziecko" ja pierrrolę, pokaz inteligencji. Jakim debilem trzeba być aby takie farmazony sypać? Doucz się najpierw znaczenia słów i ich k***a terminologi cepie. Odpowiem ci po krótce: Nie, 50 uprawiajacy seks z 19 letnią osobą nie może być pedofilem ponieważ pedofilia to pociąg seksualny do dzieci, które nie wyksztalciły cech płciowych i biologicznie kończy się na 13-14 roku życia. Jełopie!

Gość gość
15- 16 letnie dziewczyny najlepsze do bzykania siedzi cichutko jak mysz pod miotłą i tylko pojekuje i boi się odezwać co kolwiek

Gość Namysłów Opolszczyznaa
:o