Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy żonatemu jest dobrze z żona to i tak patrzy pożadliwie za inną?

Polecane posty

Gość gość
Tak jestem kuwiarzem. Byłem kiedyś idealistą, kochającym młodym chłopakiem, miałem takie propozycje i różne inne okazje ale odmawiałem bo miłość wierność i inne bzdety. Olałem xxxx okazji bo mam ukochaną która jak się okazało dymała się na potęgę z kim popadnie. Potem druga mniej więcej to samo, poleciała na kasę jakiegoś gogusia. Od tej pory nie marnuje okazji i biorę wszystko co się rusza. Jak to mówił klasyk "żony są w domu a kuwy za płotem"

Gość gość
Odgrywasz się za zły los i tamte kobiety? Nikt nie broni,ale ty sobie te kobiety wybrałeś i sorry,nie wmowisz mi,że na początku to były taaakie anioły,a później im coś od.******.l.o. Co do meritum, Autorko, uwierz,że jemu może być z żoną/dziewczyna bardzo dobrze. Może seks już nie ten,może nie ma ekscytacji . Szuka tego u ciebie,adrenaliny,dreszczyku, a później idzie zadowolony do domku i czuję się fajnie,bezpiecznie ze swoją połowica. A jeśli się np żrą,też niekoniecznie ja zostawi. Może to lubi? Może nie chce zaczynać od początku? Tak czy inaczej wbij sobie do głowy,że jeśli nie robi nic konkretnego,nawet żeby Cię wybzykac, to o niczym to nie świadczy. Nawet o tym ,że źle mi w związku.

Gość gość
dzień dobry. Ok k ok, tylko może daruj takie słowa "uwierz", "wbij"-jedno patetyczne,drugie pretensjonalne. :)Duzo założen własnych kreujecie z tego wątku a dla mnie to luźna rozmowa i dywagacja z dużym dystansem :) Bardziej chodzi mi o tok myslenia takiego faceta.Bo gdy widzę ze cieszy się gdy mnie widzi,stara dla mnie, widać chce zrobić dobre wrażenie a zarazem widać że go pociągam ,czasem takie nieopanowanie przejawia,no to zastanawiam sie czy po 10-20-czy 30 lata życia z jedna kobietą taki facet zauroczy sie inną, skoro tak sie zachowuje-czy myśli o mnie gdy sie nie widzimy itp., czy porównuje swoją żone do mnie,czy nasze spotkania jakoś wpływają na chwile na ich relacje -w tym intymne. Zwykłe zastanawianie się. Może mnie cos takiego ciekawić? Pewnie że może.A zakladanie że oczekuje czegokolwiek jest ...waszymi załozeniami,bardzo schematycznymi, stereotypowymi.

Gość gość
Wiesz lala, to może nie pytaj. Ludzie piszą do mysla. Odpowiedzi ci nie pasują,to kręć sobie swoje filmy dalej ,zastanawiaj dla samego zastanawiania jak lubisz taki sport. Udanej soboty:)

Gość gość
przy jednej dziurze to i kot zdechnie. 🖐️ Zaproś ze 2 koleżanki

Gość gość
10:31 Wiesz pajacu, ja to wszystko moge robić nawet i bez twoich "zezwoleń".A dlaczego innego mam to robić?Rozczarowałes sie, że to nie o tobie pisze jakaś napalona lala która zaraz wyleci ci z propozycja seksualną w poniedziałek z rana? Przykro mi:)Tak wiem, nagle jesteś kobietą, dzieckiem,pudelkiem albo kotkiem co potrzebuje 10 dziurek.Wszystkim naraz

Gość gość
Z gracją i z szykiem obciągam z połykiem :)🖐️

Gość gość
Wątpię że wraca zadowolony do domu. Raczej po spotkaniu z kimś kto na nas robi wrażenie to powrót do szarej powtarzalności nie jest niczym przyjemnym a stara połowica może irytować tym że jest stara i nie taka.

Gość gość
Lala chcę przeczytać,że facet spać przez nią nie może ha,ha. Tak lala,masz rację. Koleś wyje po nocach i tak mu źle z żoną,i tak żałuję,że nie może być z tobą,że jedyne co mu zostaje to wpatrywać się w ciebie i się tym jarać.

Gość gość
Mam żałować panienki,która ma tak pusto w głowie,że byle zachowania faceta rozkminia jak trzecia tajemnice fatimska? Nie,dzięki,preferuje dużo mądrzejsze kobiety. I nie panienki.

Gość gość
Tak mu źle z tą żoną, że teraz jest z nią i nawet nie pomyśli o tobie, a ty na kafe jęczysz pustaku :D

Gość gość
wszystko zależy od kultur faceta

Gość gość
Jasne ze tak mu dobrze, przecież ona już jest stara i brzydka, a ja jestem w miarę ładna

Gość gość
Wolałabym przeczytać że on zwierzęco mnie pragnie i chce się na mnie spuszczać. Chcę aby mnie przywiązał do kaloryfera i biczował pasem a potem rżnął bez opamiętania. Chcę wyć z rozkoszy w jego ramionach, być kompletnie zdominowaną przez niego i fizycznie i psychicznie. Chcę aby pokazał mi kto jest mężczyzną a kto kobietą. To chore bo jestem feministką, nie znoszę większości mężczyzn a przy nim wiem że pragnę być jego niewolnicą. Chyba nie tylko w łóżku... Pragnę aby się rozwiódł i ożenił ze mną. Chcę spisać intercyzę w której oddam mu się na 100% własność, chcę aby mówił mi co mam robić i karałam za nie wykonywanie moich obowiązków. Chcę seksu bez prezerwatyw aby być ciągle przez niego zapłodnianą. Ja nawet nie chcę mieć dzieci, ja chcę jego spermy w sobie i na sobie.

Gość gość
Tylko k****arz skusi się na k***e za płotem. Ale to już ktoś ustalił- jesteś męska k***a , taka sama jak twoje byle. Fuj

Gość gość
Jasne ze tak mu dobrze, przecież ona już jest stara i brzydka, a ja jestem w miarę ładna xx Ty jesteś paskudna poczwaro i do tego masz chory łeb :D

Gość gość
'Mam żałować panienki,która ma tak pusto w głowie,że byle zachowania faceta rozkminia jak trzecia tajemnice fatimska? Nie,dzięki,preferuje dużo mądrzejsze kobiety. I nie panienki.' No tak, tak. Bo wszystkie rozwodnice i wdowy oraz meżatki,kochanki i narzaczone w ogóle nie rozmyślały nad zachowaniami faceta skierowanymi wobec nich.Tak po prostu.Żadna nic nigdy nie myślała,tylko dostawała od razu zaproszenie na swoj własny ślub,rozwód etc. :) Weź koleś nie zazdrość, nie zazdrość bo ci to nic nie pomoze. Bedziesz tu sobie siedział i chodził po tematach dużo "mądrzejszych kobiet,nie-panienek" a my tymczasem będziemy korzystać z życia. Szczęscia życze :)

Gość gość
Ten facet nie zna żadnych opinii o mnie od osób trzecich. Jestem dla niego czysta karta która sam uzupełnia swoimi fantazjami na mój temat

Gość gość
Gdy się tak patrzy to zacznij się przy nim masturbować też patrząc mu w oczy.

Gość gość
Po co? :)

Gość gość
Żeby go zachęcić i pokazać, że też go pragniesz. Jeśli on też zacznie sobie walić konia to jest Twój

hahaha, to Puchaczu nie wpadło mi do głowy ale faktycznie jak najbardziej słuszna uwaga :D reszta dialogu poniżej hahahahahahaha 10/10 :D

Gość gość
Każda kobieta się znudzi po 2-3 latach, ileż można się seksić z jedną i tą samą? Nuuuda. Dlatego każdy facet chętnie by się przespał z jakąś nową, bo to nowe doznania, dreszczyk emocji. Ze swoją starą już nic ekscytującego, ciągle to samo.

Każda kobieta się znudzi po 2-3 latach, ileż można się seksić z jedną i tą samą? Nuuuda. Dlatego każdy facet chętnie by się przespał z jakąś nową, bo to nowe doznania, dreszczyk emocji. Ze swoją starą już nic ekscytującego, ciągle to samo. x idealną alternatywą będzie dla ciebie zoo :classic_cool: