Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jebać rowerzystów maczetami

Polecane posty

Gość gość

k***a mać! Byłem z córka po szkole na lokalnym placu zabaw. Wszystko ok, sloneczko świeci, ptaszki śpiewają, córka sie bawi z koleżankami, a ja siedzę z jakimiś dwiema młodymi matkami i myśle jakby to bylo jakbym jednej pchał w kakaowe oczko od tyłu, a druga leżala pod spodem i lizala mi w miedzyczasie jaja I nagle czar prysnął, bo słysze z oddali płacz, patrze a córka stoi z jedna reka podniesiona do góry i tylko widziałem skapujące kropelki krwi, ktore doświetlało słonce. Jakaś laska wskazuje palcem w stronę odjeżdżajacego szybko rowerzysty (plac jest poprzecinamy scieżkami, ale dla pieszych). Zerwałem się, zaczałem krzyczeć, ale gość dość szybko sie oddalał. Zdążyłem jeszcze złapac jakiś kamień i rzucic w jego stronę ale minął go - i na pewno to widział. Patrze, córka przecięta skóra na łokciu (jakies 5 cm), krzyki, płacz itd. Musiał po prostu sk***ysyn ją tylko drasnąć kierownicą, ale przy dużej prędkości. Sytuację opanowałem i jeszcze tego samego dnia cyk do lokalnej spoldzielni bo na placu maja monitoring - oczywiscie wczesniej zgloszenie na policje zeby w spoldzielni mieli podstawy. Niestety, zapis został przekazany na drugi dzien tylko policji i dopiero na komisariacie dane mi bylo zobaczyc cala akcje. Obraz w dobrej rozdzielczości, stopklatka klienta (w sumie chlopak moze z 15 lat) zrobiona - sprawa rozwojowa, beda badać. U córki skonczyło sie na szyciu i opatrunku, dobrze że to weekend, bo żona 2 dni musiałaby zostać w domu z dzieckiem. Jak gdzies c***a rozpoznam to wyrwę serce Kurwa nie ma większego raka niż j****i rowerzyści1 mówię to z perspektywy zarówno kierowcy jak i pieszego

Gość gość
To kara za brudne marzenia erotyczne buahahah

Gość gość
Większego raka jak ty i głupola świat nie widział

Gość gość
Kto cie wysral

Gość gość
Jestem rowerzystą i ścigam takich gnojów w autkach . Sa o wiele niebezpieczniejsi .

Gość gość
Ja tępie kierowców

Gość gość
Mnie jak mialam 12 lat tak potracil rowerzysta ze wywrocilam sie do gory nogami i wyladowalam glowa na betonie, przez chwile mialam ciemno przed oczami, szlam chodnikiem on po sciezce polaczonej z chodnikiem ale zachaczyl mnie kierownica :o

Gość gość
zginiesz ćfoku pod kolami motora,mowie to ja miśo zdzisio rowerzysta:-P

Gość gość
O Cię, masz talent, powinieneś pisać.

Gość gość
O kurde nie wiedziałem ze na tym forum jest tyle biedaków :D bo kto inny jeździ na rowerze jak idiota? Tylko ci co zarabiają 2k :D

Gość gość
buahahahahah lamus ja rowerku ściga auta? Ahhahahahahahhaahhahah tak ty frajerze masz ogromne szanse w starcie z autem :D

Gość gość
Ciekawe czy by mówił jebać rowerzystki maczetami gdyby to jego córeczka zrobiła tak samo komuś, zjeb

Gość gość
Jestem kierowcą i rowerzystą navrowrze korzystam ze ścieżek ale jak przejeżdzam przez ulicę to bym niektórym do d... nakopał ,królowie szos' za dyche

Gość gość
dokładnie, większość rowerzystów to totalni debile. Najbardziej w*****a jak jadą ulica i robią korek a obok droga rowerowa... tumany. Rowery powinny mieć możliwość jeżdżenia tylko po drogach rowerowych. Nie rozumiem dlaczego pieszy za chodzenie po ulicy dostaje mandat a rowerzysta już nie...

Gość gość
dokładnie!!!!!

Gość gość
Trzeba bylo pilnowac dzieciora a nie fantazjowac frajerze

Gość gość
Jest jeszcz problem rowerowych debilow na chdnikach dla pieszych. Spora czesc jezdzi jak po swojej prywatnej drodze i z predkoscia idioty nie zwracajac uwagi na pieszych

Gość gość
Musisz być taki chamski i wrzucać wszystkich rowerzystów do jednego wora???, żal tylko tego dziecka że ma takiego zjepanego ojca :(

Gość gość
gość wczoraj O kurde nie wiedziałem ze na tym forum jest tyle biedaków smiech.gif bo kto inny jeździ na rowerze jak idiota? Tylko ci co zarabiają 2k smiech.gif XXX Widać co sobą reprezentujesz po tych wypowiedziach, i wątpię w twoje finansowe możliwości powyżej przeciętnych. Twój poziom wypowiedzi i szacunek do ludzi jest poniżej zera.

Gość gość
Taka prawda jest że Dania kraj jeden z bogatszych a w stolicy do pracy posuwają rowerami :D :P Ludzie są zdrowi i szczęśliwi, potrafią przebiec 200 m bez zadyszki ćwoki :P

Gość gość
rowerzyści to banda pedziów w rajtuzach