Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naznaczenie w pracy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Jestem osobą młodą ale mam już trochę lat. Pracuję w pewnym miejscu już od jakiegoś czasu. Na swoje nieszczęście zrobiłem w miejscu pracy parę,,odpałów,, przez co niektórzy zaczęli postrzegać mnie za wiarata lub zaczęli się zastanowiac czy nie jestem chory psychicznie. Z perspektywy 3 osoby i nie znając pewnych faktów wytlumaczajacych bądź usprawiedliwiajacych moje zachowanie sam bym się nad tym zastanawiał.. Nie chcę pisać szczegółów co robiłem bynajmniej parę razy w perspektywie kilku lat zachowywalem się dziwaczne. Na szczęście w pracy radzę sobie dobrze więc mnie nie wywalili. Od jakiegoś czasu staram się trzymać w ryzach i dobrze mi to wychodzi. Jednak łatka została. Nie mam na to wpływu i tego już nie odwroce ale mimo wszystko bardzo się tym przejmuję a ludzie lubią stygmatyzowac bo to ich dowartosciowuje. Pracy nie chcę zmieniać bo jest dobra i mi się nie opłaca z ekonomicznego punktu widzenia. Wydaję mi się że czas w jakimś stopniu może uleczyć rany które sam sobie zadałem.. A Ty może znasz jakiś sposób jak z tym sobie poradzić bo jest mi ciężko i przez to cierpię bo nie umiem sobie wytłumaczyc że już tego co zrobiłem nie cofnę i nie mam na to wpływu?

Gość gość
Ciekawe co żeś odpi /erdolil

Gość gość
Przyłapali mnie ma masturbacji w pracy.

Gość gość Autor tematu
Nie chcę pisać o szczegółach bo świat jest mały ale na pewno nie masturbowałem się w pracy choć to co napisałeś było zabawne :)

Gość gość
Ciężko coś poradzić jeśli nie wiadomo na jakie wariactwo sobie pozwoliłeś. Ale zadaj sobie może pytanie czy to co zrobiłeś było w jakiś sposób złe czy tylko inni tak to odbierają? Być może tylko opinia ludzka/społeczna tak ciebie stygmatyzuje ponieważ jest to opinia aktualnie obowiązująca. Inaczej mówiąc wszyscy chodzą na pogrzeby ubrani na czarno, a ty ubrałeś się na czerwono. Chętnych do przypinana łatek w takich okolicznościach jest wielu, żeby nie powiedzieć WSZYSCY. Och zobaczcie jaki wariat założył czerwony garnitur. Spróbuj określić kategorię swojego czynu. W naszym kraju choćby piórkiem zarysujesz jakiemuś nowobogackiemu auta i już "zdarzenie" ma oddźwięk na policji, w Niemczech podobnie choć z innych powodów, a we Francji czy Italii wszyscy mają zarysowane bo parkują i wyprzedzają na styk. Co kraj to obyczaj, co naród to styl. Być może to co zrobiłeś tu, gdzie indziej byłoby odebrane jako coś normalnego i nie ma się co za mocno przejmować.