Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrażanie Polskiego Narodu

Polecane posty

Gość gość

Przez ostatni czas prowadziłem zażartą dyskusje na youtube. Koleś mówił, że wyjechał do Niemiec, że nie przyjedzie do Polski, bo nie chce wejść w g****o. Hitler dobrze zrobił, szkoda, że nie zabił nas wszystkich. Napisał, że nasz rząd nas codziennie ru*ha, że jesteśmy zwykłymi polaczkami. Ma wyje*ane w ten naród no i wiele innych na temat Polski. Broniłem oczywiści Polaków, a ten swoje, wyzywał mnie, rodzinę, wszystkich polaków. Poszukałem Artykuł o tym, że kto obraża Rzeczpospolitą Polskę podlega karze 3 lat więzienia. Na koniec przyznał się, że to jest ''bait'' że daliśmy się wciągnąć w jego grę. Oczywiście usunął swoje komentarze jak się dowiedział, że to jest karalne i tak się zastanawiam czy nie iść z tym na policje. Co o tym myślicie?

Gość gość
Ja bym poszła na policje

Gość gość
Kolega po części miał rację

Gość gość
Z tym rządem co nas wykorzystuje to miał, nie ukrywajmy. Bardziej chodzi o obrażanie wszystkich, myślę, że gdyby dostał wezwanie już nie byłoby mu tak fajnie jak było, gdy wyzywał wszystkich.

Gość Rescator555
@ gość dziś Poszukałem Artykuł o tym, że kto obraża Rzeczpospolitą Polskę podlega karze 3 lat więzienia...<< Lepiej przeczytaj dokladnie ten artykul i nie opowiadaj glupot. Jak na razie, za nazwanie kogos polaczkiem, nie idzie sie do wiezienia.

Gość gość
gość dziś Z tym rządem co nas wykorzystuje to miał, nie ukrywajmy. x Mam nadzieję, że zapoznał się z działalnością także tego poprzedniego.. tak dla porównania ;) Poza tym, pokażcie mi wzorowy rząd składający się ze wzorowych polityków.. choć jeden na całym bożym świecie..;) x Za to niemiecki rząd to istne bóstwa dla narodu :D stworzyli swoim rodakom nową rzeczywistość i zapewnili świetlaną przyszłość, a teraz chcą zapewnić to samo również nam.. Polakom :D

Gość gość
Rescator555 dziś a niby araby tego nie robią?

Gość gość
Trzeba było nie informować gościa tylko od razu iść na komendę i zgłosić bydlaka za popieranie zbrodni hitlerowskich na Polakach. To jakiś przymuł jest, niech zgnije w tych Niemczech :O

Gość gość
Nie, ja tego nie powiedziałam więc nie obracaj kota ogonem Rescator.. w wypowiedzi autora tematu tamten youtuber czy też zwykły użytkównik yt obrażał Polaków, gdyby obrażał Żydów juz dawno by za to beknął ;)

Gość gość
Aha i nie popieram popierających zbrodnie na jakimkolwiek z narodów.