Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze zmiana pampersa.

Polecane posty

Gość gość

Moj syn jest w miare grzeczny ale jak przychodzi co do czego czyli zmiany pamoersa to szatan nie daje sie go w ogole przebrac. Wrzeszczy wyrywa sie wlasnie dostal klapa na gola dope, bo wszystko wybrudzilby. Za kazdym razem ucieka. Nie da sie go przebrac wscieka mnie w tych chwilach doslownie gdzie trwa to 1 minute. Dodam , ze nie uzywam chusteczek tylko wacikow i cieplej wody.

Gość gość
A co Ty myślisz, że nasz dzieci grzecznie leżą i czekają aż pampersa zmienimy? Dziecko to wulkan energii. Kup może pieluchomajtki to będzie szybciej.

Gość gość
Spróbuj takich pieluchomajtek, łatwiej je założyć dziecku które już się kręci i wierci:) Mój używał właśnie takich od około 7 miesiąca życia.

Gość gość
Uderzyłaś dziecko bo się wyrywało przy zmianie pampersa? Ile ma?

Gość gość
Ja corke przypinalam pasem do przewijaka, a i tak skubana sie przewracala na brzuch i probowala uciekac. Zajmij go czyms, daj tel do raczek z czyms migajacym, swiecacym, albo lyzeczke z ociupinka nutelli, bedzie zajety zlizywaniem, butle czy kubek niekapek z czyms do picia, mow do niego, proboj wciagnac w jakas zabawe. Nie bij takiego malucha on nie rozumie!!

Gość gość
Uderzyłaś małe dziecko ?