Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiki9969

Tekst na grawer

Polecane posty

Chcę kupić bratowej bransoletkę z grawerem. Problem polega na tym, że nie wiem jaki tekst wpisać. :p Możecie mi jakoś podpowiedzieć? ;p

Gość gość
dla bratowej

Gość gość
dla bratowej szwagierka

Gość gość
zawsze w mej pamieci:P

Gość gość
Niedoskonałych należy kochać; doskonałym miłość jest niepotrzebna. Pięknej kobiecie mężczyźni wszystko przebaczą. Kobiety nic. Każda kobieta uważa się za niezastąpioną, choć sądzi, że sama mogłaby zastąpić bez trudu każdą inną. Nie ma brzydkich kobiet, są tylko kobiety, które nie wiedzą, że są ładne (Vivien Leigh) Kobiety trzeba kochać w każdym wieku, szczególnie w dwudziestym (Cervantes) Okropne jest to, że nie można ani żyć z kobietami, ani bez nich. (Byron) Kobieta jest kwiatem, który tylko w cieniu mężczyzny może rosnąć i pachnieć. (Pittakos) Kobieta umie wszystko wybaczyć mężczyźnie, którego kocha, i kochać go nadal, jeśli dzięki niemu odkryła miłość w sobie samej. Kobieta jest jak róża: na to ma kolce, by je owijać płatkami. (Tuwim) Siłą kobiet są słabostki mężczyzn. (Wolter) W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta. (G.B.Shaw) Kobiety są niepojęte - nie sposób je zrozumieć Siła kobiet leży nie w tym, co mówią, lecz w tym, ile razy to mówią (Marcel Achard) Kobieta to jest coś, co się absolutnie nie da ogarnąć naszymi marnymi pięciu zmysłami. (Adolf Nowaczyński ) Kobiety tak trudne są do przejrzenia, ponieważ każda z nich stanowi wyjątek od reguły. Człowiek zawsze bał się czegoś, czego nie rozumiał, i może dlatego tak wielu mężczyzn boi się kobiet. Gdyby kobieta nie była zagadką, świat byłby nudny

Gość gość
ej madrala :P...chcialem pomoc u masz cala liste

Gość gość
a lubisz ją czy udajesz

Gość gość
innacesible jej wygraweruj,chuj wie co to znaczy ale pewnie się uciesz bo jest tępa jak jej szwagierka

Gość gość
chcesz wiecej? tego dziadostwa Wikusiu kochana jest pelno wpisz sobie co chcesz i z pewnoscia znajdziesz...szukajcie a znajdziecie:P

inaccessible89, a bez okazji nie może być? Jest członkiem rodziny, chcę jej coś dać, tak po prostu i pomyślałam o bransoletce z grawerem.

Gość gość
no to sie ceni Wikusiu i nie wahaj sie nastepnym razem dac buziaka:P....a robi sie to tak 👄...wpisz usta w nawiasach kwadratowych:classic_cool:

Gość gość
ale ma rodzinę:-D debile chcą jej branzoletki grawerować bułałaaa.a jutro napiszesz,że suki nienawidzisz bo się puszcza albo szczuje przeciw tobie

Gość gość
no widzisz wikuś,tu się nie dziękuje bo teraz desperat nie da ci spokoju i juz widzi cię jako swoj ą ofiar ę na kolejny tydzień

Ja się desperatami nie przejmuję, a w tygodniu mam ciekawsze zajęcia do robienia niz czytanie jego wypocin. ;)

Gość gość
gość dziś no widzisz wikuś,tu się nie dziękuje bo teraz desperat nie da ci spokoju i juz widzi cię jako swoj ą ofiar ę na kolejny tydzień X Spokojna twoja rozczochrana jesli jeszcze cos tam masz:P...mialem dzisiaj wyjatkowo leniwy dzien i dlatego tu zajrzalem a tak to zawsze mam cos do robienia o wiele ciekawszego:classic_cool:...ale pomaganie potrzebujacym nie moge odmowic:D