Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocieszcie mnie jakoś, niedziela,mąż w domu a on poszedł sobie by nie pomagać :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana...poszedł sobie, wziął komputer (pracuje na co dzień z komputerami) i powiedział, że i tak pewnie chciałam by sobie poszedł...a wcale nie chciałąm :( Będę siedziałą sama z małym synkiem :(

Gość gość
Wszystko po to by nie pomóc mi przy dziecku...jestem załamana,.. myślę o rozwodzie bo ze wszystkim jestem sama czasami ;(((((

Gość gość
Tez wyjdz na spacer, zeby sie uspokoic. :(

Gość gość
Nie mogę, dziecko śpi. Jak mały wstanie może wyjdę z nim, le jest wietrznie, zimno :(

Gość gość
Nie mogę...cały tydzień sama do wieczora (bo chodzi do roboty na 10) i jeszcze w niedzielę spiertolił, bo mu ciąży spędzanie czasu z dzieckiem, żoną... dramat :( Mam dosc, żałuję że mój syn ma takiego ojca, lepiej by wcale go nie miał.

Gość gość
To ubierz na spiocha, folia na wozek i wyjdz. Zreszta chyba taka nieskazitelna nie jestes, skoro naz Ci pocisnal, ze pewniesama wolisz by sobie poszedl. Pewnie jak cos robi to sie czepiasz i tak.

Gość gość
Maz pracuje w domu czy poza? O ktorej wraca ? Ile ma wasze dziecko? Wiem co czujesz bo za ze wszystko tez jestem sama... stary wiecznie w robocie...

Gość gość
Jak wroci ty sie ubierz i idz sama na spacer. Współczuję.

Gość gość
Mój pracuje od pon do pt lub do czwartku, ae to rzadko. Pracuje od 10 do 19, dolicz dojazd 40 minut. W sobotę robi wszystko by komuś dziecko podrzucić a;lbo kombinuje jak by sie wymigac od pomocy. Ja nci mu nie nagadałąm

Gość gość
Jakby tylko wrócił wyszłabym z domu i nocowała poza nim przy takim grafikuw soboty ustaliłabym je obowiązkowo jego dniem opieki i conajmniej na pół dnia zostawiła dziecko z nim. Po takiej akcji wyjechałabym sama na cały weekend.

Gość gość
Wyślij mu smsa że jak wróci do domu to zostawiasz mu dziecko i ty wychodzisz

Gość gość
Wpiszci sobie na fejsie "w****iony ojciec" wyskoczy wam blog faceta ktory miedzy innymi nie cierpi weekendow bo wcdomu jest z rodzina czyli z zona I 3synow. Wtoruja mu inni faceci. Wiesz mi ze pelno jest takich "ojcow" jak nie wiekscosc. Zrobic ale juz zajac to nie. Byle miec co jesc I tylek zony a dziecivto okropny obowiazek. Niestety ale reprezentuje on mysli facetow. Sa prymitywami I tyle. Opusywal tezcjak umeczyl sie na wakacjach z rodzina. Zalosny typek ale przedstawia prawdziwe mysli facetow gnojow.