Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat, do tej pory nie miałam jakichkolwiek doświadczeń seksualnych. Jakieś miesiąc temu spotykalam się z chłopakiem, były pieszczoty, całowanie itd. W każdym razie nie doszło między nami do seksu. Nie pamiętam dokładnie ale nie czułam aby wkładał mi ręce do majtek, tak samo on twierdzi ze między nami nie było seksu. Ale ja się tak strasznie boje ciąży? Okres mi się spóźnia juz 4 dni. Zaznaczę ze miesiączkuje juz od 4 lat i do tej pory miałam regularne. W tamtym miesiacu( przed spotkaniem się z chłopakiem) spóźnił mi się o 10 dni,ale przez spor,dużo ćwiczyłam . Okres powinnam dostać 14.09. , czy opóźnienie może wynikąd z czegoś innego np ze stresu ? Ostatnio mam sporo stresu w szkole, śpię po 5h ,niezdrow się odżywiam, tez ostatnio sporo piłam i paliłam, czy to może mieć jakiś związek z opóźnieniem? Wiem panikuje strasznie ale jestem młoda i niedoświadczona, dodatkowo stresuje mnie mocno sam fakt opóźnienia okresu... Pomóżcie smutas.gif miała która taką sytuację? Co mi doradzicie?Dodam na końcu że brzuch bolał mnie parę dni jak na okres, tak samo piersi zrobily sie wrażliwe i brzuch jakiś taki twardy. Proszę o odpowiedź

Gość gość
A od czego masz test ciążowy do apteki wsadź w c1pe i sie dowiesz