Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jak maz zostawia mi telefon a pisze do niego jakas kobieta?

Polecane posty

Gość gość
16:41 Weź się lecz kobieto. Jak facet jest wierny to nigdy nie dostanie żadnych nagich fot bez swojej zgody :D

Gość gość
16:41 ona nie ma żadnego męża, to jest zdesperowana prostytutka kafeteryjna :D

Gość gość
Ja rza dostałem. Okazało się, że dziewczyna po prostu pomyliła się przy wpisywaniu numeru :D

Gość gość
Jestem prostytutką bo uważam, że winnym zdrady jest mąż, a nie kochanka? Ciekawe teraz mają kryteria :D

Gość gość
dziś nie zrzucaj winy na żonatego, który cię osrał :D

Gość gość
16:41 Weź się lecz kobieto. Jak facet jest wierny to nigdy nie dostanie żadnych nagich fot bez swojej zgody xx Ale twój dostanie. Chcesz się przekonać? To dawaj jego numer :D:D:D:D:D

Gość gość
Ej ty serio jesteś chora na łeb :D No tak, przecież to kochanka przysięgała Ci wierność przed ołtarzem, a nie mężulek. Brak słów

Gość gość
Sama jesteś chora skoro ci się wydaje, że jak wyślesz komuś swoją dopę, to rozwalisz małżeństwo. :D:D:D:D:D

Gość gość
Na pewno szanuje żone. Przeciez wiadomo,ze bedzie zonie przykro,ze miał lub ma romans,

Gość gość
Przecież nikt nie wysyła żadnych dup. Jeśli laska wysyła facetowi sms "co robisz" albo jakieś czułości to chyba logiczne, że to nie jest jakaś przypadkowa laska z kafeterii tylko ktoś bliski. Jeśli do tego wysyła nagie zdjęcia to znaczy, że często się tak bawią :D On wysyła fotki swojego k****a, a ona p***y, kapewu?

Gość gość
A gdzie Solidarność kobieca ? Wyzwiska w imię czego? Pary niewiernych gaci? Gratuluję

Gość gość
Cały czas zjeżdzacie z wątku, czemu "wydaje' swoją kochanke

Gość gość
Nie pitol, bo są takie co chętnie wysyłają do żonatych własne dopy mimo to, że nikt ich o to nie prosi. Ja bym to twoją dope wdrukowała i na drzewach porozwieszała :D:D:D

Gość gość
Z twoim numerem telefonu :D:D:D

Gość gość
17:23 W takim przypadku myślę, że uczciwy pan żonaty pokazałby wiadomości żonie i napisał wycieruchowi, że zdjęcia d**y może wysyłać na casting do burdelu, a nie do niego :D

Gość gość
Pod warunkiem, że zobaczyłby te foty. Przecież mąż autorki zostawił telefon i wyszedł.

Gość gość
Wróćmy do watku czemu nie ukrywa juz romansu. wydaje mi sie,ze jak wychodzi gdzies ze zoną to jednak nie jest to byle co....moim zdaniem chciał cos ugrac albo wzbudzic zazdrosc zony albo chcial by sie wydalo ,ze jest z zona na wyjedzie i zeby kochanke zranic (bo pewnie jej mowi,ze miedzy nimi jest zle)

Gość gość
17:29 To musiałby mieć naprawdę niemożliwego wręcz pecha. :D Akurat, gdy jeden jedyny raz zostawił telefon to napalona laska wysłała mu nagie zdjęcie. Co za przypadek!

Gość gość
To ja zaczełam watek. Do mojego męza nie odotarły zadne nagie fotki tylko smsy. Czułe smsy Poprzednia sie ulotniła po moim wejściu ,nagadalam jej ,ze mĄŻ ze mna spi normalnie i trac***ani czas na romans, babka sie ulotniła mimo iz mąz jeszce do niej pisał. Ale ta ostatnia jest inna. Pisze inaczej z klasą ale czule. Ale tez maż zostawił mi telefon .Stad ja uwazam,ze znowu chce bym ją pogoniła. Mąz mi zarzuca mocną zazdrość ale sory to jest MOJ MĄŻ a nie obcych bab. Ta ostatnia jest inna

Gość gość
Mąz tego dnia zrobił wieczorem wolne i mnie gdzies zabrał. I wtedy ona pisała,nie wiedziala,ze mąż nie jest w pracy, maż jej nie powiedział widocznie i ze jest ze mna Dziwne ale tak jakby chciał byc blizej mnie niz tamtej...

Gość gość
Aha... Czyli ty zamiast pogonić niewiernego męża wolisz gnębić niczego nieświadome kochanki? Robisz coś na opak moja droga :D

Gość gość
Stuknięta kochanko dlaczego piszesz sama ze sobą? :D

Gość gość
Mi tez mój byly zostawiał telefon, niewylogowanego facebooka a tam flirty z innymi. Jemu chodziło o to bym sie wsciekła i zrobila mu wojne i sama odeszła. Nie ma takiej kobiety, która zniosłaby flirty z inną i komplementy wobec innych, umawianie sie na kawe i poządliwe slowa wobec innych. Kazda by odeszła

Gość gość
Ale żona to żona. Jak ma sprawić żeby żona sobie poszła i chciała rozwodu? To juz wyzsza szkoła jazdy

Gość gość
Żona to nie konkubina żeby ogon podkuliła i sobie grzecznie poszła. Żona będzie miała dowody podane na tacy i wystąpi o rozwód z winy męża, który dostanie bez problemu + do tego dożywotnie alimenty na siebie. :D

Gość gość
Bezdomna kochanko chciałabyś żeby żona poszła ze swojego domu? Zapomnij :D:D:D

Gość gość
hahah uwielbiam takie tematy, zawsze się zlatują zdesperowane żony domowe ;) któraś prosiła o rozkraczone zdjęcie- proszę, tak wygląda cipka która miała 4 żonatych, z których 1 zostawił żonę, drugiego żona zostawiła a trzeci zbankrutował i wyjechał zagranicę. teraz ma jednego żonatego- własnego- ale kto wie, co przyniesie przyszłość? :D https://zapodaj.net/40bb4e2acad06.jpg.html ładna jest, co? przy waszych czerwonych wiadrach z wiszącymi wargami, to wręcz cudo :D nie dziwne, że Wasi mężowie tak lubią ją lizać ;)

Gość gość
Sory żeby mieć dowody to raczej konkretne a nie w stylu ,,czemu nie piszesz,, raczej pikantne całe rozmowy a nie dwa smsy. Co za c***a z twego męża,nie wie jak powiedzieć kochance żeby spadała to zostawia to żonie.nieudacznik bez jaj

Gość gość
Roochał cię któryś przez gacie, że ci zostały w peeżdzie? :D Ale to trzeba być skończonym pustakiem i desperatką, żeby własne dopsko w neta puszczać :D

Gość gość
Ej serio zostawia to żonie?? Żenada facet bez jaj.to się żegna i numer zmienia albo blokuje numer.gdyby kochanka przyszła do jego domu to wzywa policję. Serio to są sposoby .Zablokować jej numer. Po co wciąga w to żonę?