Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i moje zycie

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata jestem zyciowa kaleka z marna przyszloscia bede bezdomnym okolo 30 stki planuje pppp jebna c sie , jestem brzydki samotny bardziej sie przejmuje tym drugim ,ludzie sa falszywi gadaja cos na mnie , smieja sie , mam w zyciu stresy , jestem slepy , oferma , trzesa mi sie rece i ide do pracy za 2700 z depresja , ogolnie bylem uposledzony od urodzenia i zostalem na lodzie zamiast zmienic zycie przejmuje sie wygladem

Gość gość
nie przejmuj się ludzie też są ślepi bo nie widzą prawdy . Spróbuj ćwiczyć jakąś dyscyplinę sportu to poprawi się samopoczucie .

Gość gość
Nie zamierzam nic cwiczyc jestem do niczego , przy depresji ciezko mi o motywacje do pracy , mam w d***e to tam nie lubie ludzi mowia ze uposledzony i glupi maja racje ale oni przesadzaja nie zasluzylem sobie na takie zycie , zaczynam calkowicie slepnac , mam problem z lustrem to moje w domu jest niby okey a czasami sie przeraze eh ten miesiac dociagne mam twarz nastolatka i wgl raz swiniaka blada eh kameleon rozne twarze , nie wiem na co mi te 3 tys na pewno dowiem sie jak wygladam , kupie telefon (moge miec ekstra zdj ) szkoda ze ten teraz kosztuje 100 zl to moj trzeci , zobaczymy pieniadze by sie przydaly na pewno