Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka029

Elektryczne szczoteczki do zębów

Polecane posty

Cześć jestem mamą ośmiolatka, mam zamiar zakupić zarówno dla niego jaki dla nas czyli męża i dla mnie elektryczne szczoteczki do zębów.Syn jak usłyszał jest zachwycony :) nie wiem tylko na jakie szczoteczki się zdecydować.Zdaje sobie sprawę,że na rynku jest ich cała masa jednak nie mogę się zdecydować.Koleżanka podesłała mi stronę internetową mówi, że tutaj na pewno coś wybiorę http://www.rossmann.pl/produkty/elektryczne,292 Sęk w tym, że nie mogę nic wybrać.Czy ktoś z Was może mi doradzić jaki zakup będzie celny?Będę bardzo wdzięczna za opinie.Pozdrawiam.

Gość gość
Cześć Julka Elektryczna tzw. szczoteczka dla dziewczyn to WIBRATOR.

Gość gość
Dla syna to może weź tę z gwiezdnych wojen, to będzie jej chętniej używał, ale dla Ciebie i męża może soniczną? Już za około 200 zł kupisz bardzo dobrą, obczaj sobie na mediaexpert, a najlepiej na szczoteczki24 itd., bo widzę, że w rosmannie jeszcze takich nie mają.

Gość gość
Polecam Braun , dobra firma i często są na przecenie ,z zapasową nasadką ok 80 zl a te soniczne to dziadostwo mieliśmy i sie nie sprawdziły, poszly do kosza.

Gość gość
Soniczne są bardzo dobre, ale takie za około 200 zł co najmniej, bo tańsze to wibrujący szajs. No a z obrotowych Oral-B oczywiście króluje :)

Gość gość
Najlepsza jest Oral-B z Browna w Rossmannie.

Gość sssoniaaa1
Zainwestujcie w szczoteczkę soniczną. Na pewno nie będziecie żałować. Jest to dobre rozwiązanie dla tych, którzy chcą mieć naprawdę czyste zęby. Nie trzeba wcale dużo wydawać. Sprawdzicie sobie ten model https://www.shop-dent.pl/pl/p/SEYSSO-Carbon-Basic-Szczoteczka-soniczna-z-3-trybami-pracy-DYSTRYBUCJA-PL/2477 . Seysso Carbon Basic ma bardzo wytrzymałą baterię litowo-jonową, która pozwala na bardzo długie stosowanie bez konieczności częstego doładowania.

Gość jontka

ja bardziej polecam szczoteczke soniczna, np od marki Teesa, która ma dużo trybów m.in masażu, delikatnego mycia... widze roznice na moich zebach, są o wiele bielsze niż przy myciu zwykla szczoteczka