Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posmutniały gość

Pomocy!!! czy to opryszczka??

Polecane posty

Gość posmutniały gość

Witam. Mam 35 lat i nigdy nie miałam problemów z opryszczką. Dziś rano na ustach w jednym miejscu poczułam pieczenie i pojawiła się lekka opuchlizna i zaczerwienienie. Tak mam do tej pory, ale nie zauważyłam żadnych pęcherzy charakterystycznych jak to piszą przy opryszczce. Czy to może być w ogóle opryszczka? Czy zawsze są pęcherze? A jak tak to w jakim czasie od swędzenia/mrowienia się pojawiają? Z góry dziękuję za odpowiedź

Pewnie to jest opryszczka. Ja zawsze mam podobne objawy na poczatku a pozniej robi sie taki pecherzyk wlasnie. Zawsze szybko smaruje tribiotikiem jak tylko poczuje to swedzenie i najczesciej niedlugo przechodzi

Gość gość
Ja ostatnio miałam podobnie, ale nie rozwinęła mi się, bo posmarowałam takim przezroczystym opatrunkiem jakby. Dostałam od koleżanki, Urgo, warto znaleźć w aptece, czy sklepie, bo działa.

Gość gość
Wygląda to na opryszczkę. Przy samych objawach możesz nawet wziąć Hascovir control, wtedy opryszczka nawet nie pojawi się do końca. I to jest lek więc zwalczasz wirusa, a nie tylko maskujesz.