Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U męża w pracy urządzają sobie żale jakie okropne są weekendy z zona i dziećmi!

Polecane posty

Gość gość
to nie są faceci tylko p***y, jakiego szacunku trzeba nie mieć do siebie samego i honoru, żeby mówić tak o swojej rodzinie, swojej żonie i własnych dzieciach, we łbie się nie mieści. Nie chodzi tu o narzekanie, bo to jest naturalna cecha, ale w jaki sposób oni to wypowiadają :/ ja jako nastolatka musiałam przez pewien czas opiekować się moją matką (miała ciężko złamaną nogę), ojciec zagranicą pracował, wracał na weekendy, byłam sama po szkole leciałam do domu i płakałam czasem moim koleżankom jak mi ciężko,ale nigdy nie powiedziałam, ze matki nienwidzę, że muszę iść "moją starą" obsłużyć :/

Gość gość
A kobiety to mają szacunek do samych siebie, jak najeżdżają na swoich mężów (których same wybrały i jeszcze sobie dzieci z nimi zrobiły)? Kurcze, faceci rozmawiają we własnym gronie, narzekają sobie, a jeden fiutek przychodzi do domu i powtarza żonie co jego koledzy mówili. Co za palant.

Gość gość
a dlaczego palant,rozmawia z najbliższą osobą,boli cie ze zona bliższa niż stado pajaców he he ja tez mojemu wszystko powiem bo jestem ja i on na przeciw całemu swiatu on tez mi wszystko mówi dzięki temu mogliśmy szybko zweryfikować z kim chcemy pracować bo pracujemy razem od 10 lat,czesto gramy w dobrego i złego policjant,ale wyłazą charakterki wtedy

Gość gość
ja nigdy nie powiem złego słowa o moim ,i brzydzi mnie każdy kto obrabia dupę bliskim,jedynie agresorzy zasługują na upublicznienie problemu

Gość gość
Ja mojemu nie mówię o czym rozmawiamy z koleżankami i gdybym się dowiedziała, że któraś z nich wszystko musi swojemu wypaplać nie byłaby już moją koleżanką.

Gość gość
oczywiście masz rację,ja nie mam koleżanek i przyjaciółek :-) bo nie sa mi potrzebne do żadnych zwierzeń o fiutku seksie i innych moich sprawach,mam znajome z którymi łączy mnie sympatia ale żadnych zwierzeń :-)

Gość gość
poza tym brzydzę się plotkarstwem ,mogę ocenić ogólnie ród babski czy samczy a indywidualne analizowanie przypadków jakiejś kobiety czy faceta odrzuca mnie i nuży

Gość gość
w ogóle to całe paplanie uważam za śmieszne ale wy tak macie więc wasz ból kto co komu przekazuje ,to na tym polega nie? przekaz ploteczek :-)

Gość gość
gość dziś To co niby robisz w tym temacie? Z mężem sobie pogadaj :-)

Gość gość
wyrażam opinie ogólnie o rodzie ludzkim ,jak widzisz nie analizujemy tutaj czy masz orgazmy i czy twój facet puszcza się z inną i co ania myśli o tomku :-)

Gość gość
poza tym ja cały czas piszę w obronie "palanta" bo lubię taką rolę :-)

Gość gość
Kobiety nie tylko narzekają ale też cwaniakują.Żeby uciec od obowiązków bo zmęczona lala,to za byle pieniądze idzie do pracy a swoimi obowiązkami chce obdarować najczęściej teściową.Jak się kobieta nie godzi to zakłada kolejny topic narzekając na jej podłośc i to że nie kocha wnusia.Echhhh szkoda nawet czasu by o was pisać.