Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipsterzy w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Byłam na weekend w Warszawie i jedząc sniadania w jednej knajpce (jak się potem okazało, bardzo tam modnej - my tam chodziliśmy, bo mieliśmy w naszym bloku) bylam zszokowana. Ludzie o naprawdę dziwnym stylu bycia, siedzieliśmy przy jednym stole z jakąś laską z powiększonymi ustami i chłopakiem, którzy gadali ze sobą tak oficjalnie jakby byli sobie obcy. Dyskutowali też na temat edukacji i chłopak mądrzył się, że niektóre dzieci może by chciały, ale nigdy nie przeskoczą pewnych osób bo są za mało zdolne (z tego co zrozumiałam, wywnioskowałam, że jego matka jest dyrektorką w szkole). Dziewczyna z nadętą miną mu przytakiwała "tak, to prawda. coś w tym jest" Siedzieli tam też faceci pod krawatami, ogólnie taka śmietanka towarzyska. Jak byliśmy tam jeszcze wieczorem, to zeszło się młode towarzystwo i przy wspólnym stole rozmawiali sobie o seksie, dosyć głośno. Wszyscy oczywiście eleganccy czemu Ci ludzie są tacy dziwni? co to za mody? czemu w Wawie jest coś takiego jak punkt G i się zachwycają tą knajpą, która ma w menu nazwy typu 'oralne doznania'? pewnie mnie sztywniarą nazwiecie, ale to oni są sztywni, bo muszą się dopasowywać do jakiś mód i lansować, zamiast być sobą.

Gość gość
Być może nie wyjasniłam tego należycie, ale mam na myśli ogólną atmosferę, jaka tam panuje.