Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gardzicie tymi które rodziły naturalnie a nie przez cc wg mnie jak zwierzeta

Polecane posty

Gość gość

rodzily....Zamiast w sposob szybki i bezobjawowy urodzic to narazaly swoje zycie i dziecka aby w imie jakis historycznych wartosci wypchnac z siebie dziecko...patologia wg mnie.

Gość gość
Patologia to jesteś ty autorko skoro takie teorie tutaj wygłaszasz!! Te które nie rodzą naturalnie to tchórze które boją się bólu . Cesarka wcale nie jest bezpieczną metodą i mądrzy lekarze nie godzą się na taki sposób narodzin jeśli nie ma przeciwwskazań do porodu siłami natury.

Gość gość
Hahahahahahaha.......

Gość gość
To prawda, leza na lozku wija sie w bolu ale nie musza dac przyklad ze chociaz jedno urodzily normalnie!

Gość gość
To kobiety godne szacunku.

Gość gość
Jak na wsi na polu

Gość gość
Haha autorko. Jeśli rodziłaś przez cc z konieczności uznanej przez lekarza to spoko, ale jeśli na swoje własne życzenie to jesteś tchórzem, leniem śmierdzącym i pustakiem

Gość gość
durna prowokacja a wy sie wkrecacie :o

Gość gość
wszystkie samice ssakow tak rodza , ssaki sa zyworodne , czlowiek to nie jest jakis super mutant , jestesmy bardzo blisko ze zwierzetami wiec jakby inaczej samica ludzka miala rodzic ? bardziej mnie martwi to ze wdobie postepu medycyny , gdzie robi sie skomplikowane operacje serca mozgu itp w Polsce kobieta nadal rodzi jak 100 lat temu bez odpowiedniej opieki bez zabezpieczenia krocza , bez znieczulenia z wyciskaniem dziecka