Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najfajniejsze

Polecane posty

Gość gość

Wiesz co jest najfajniejsze w tym wszystkim? Że nadal jesteś zadufanym w sobie doopkiem, ktrego łatwo zmanipulować łechtając jego próżność, nic nie zmieniło się od czasów donka i jego propozycji, byś został rzecznikiem, nie zapomnę twego puszenia się i drwiącej miny redaktora. Tak i teraz błyskawicznie uwierzyłeś, że po tym wszystkim co mi robiłeś, przemoc fizyczna, seksualna, próby zniszczenia mnie psychicznego, kradzieże, próby ośmieszania mnie w necie,że jestem tobą zainteresowana i zazdrosna o ciebie. Okazałeś się niezmiennie szmaciarzem, który usilnie stawia znak równości między mną a swyją szmatą. Przyzwyczaj się, że z guana diamentu nie zrobisz i zaakceptuj to, ona zawsze będzie graniem, nie staraj się robić z ze mnie guana, bo z diamentu jego nie zrobisz. Nie jestem.zarozumiała, znam swoją wartość, ty musisz ją też zaakceptować i przyjąć to do wiadomości., Możesz ukraść brylant, ale nigdy nie pokażesz się z nim publicznie, po każdej twej, nazwijmy to "kradzieży" u mnie ja jestem jaka byłam, wymyję się jestem czysta, ty pogrążasz siebie i tą, która z kimś takim jak ty jest, wiedząc o nim wszystko, ale wierząc tobie, że to tylko pomówienia, bo inaczej musiałby zmienić dobre o sobie zdanie, że jest ciepłą i dobrą kobietą.

Gość gość
Ona zawsze będzie guanem - tak powinno być

Gość gość
A po co piszesz to na kafeterii? nie lepiej nawrzucać bezpośrednio winnemu

Gość gość
On tu rządzi, nie mam ochoty na bezpośredni kontakt

Gość gość
On tu rządzi hahaha XD

Gość gość
Najfajniejsze jest to że on to wszystko wytrzymał:)a ona i jej fascynacje o nim bladły eeerr..

Gość gość
Aa...Żona wygrała..

Gość gość
A co brylańcik już oszlifowany ?zdarty

Gość gość
Widzisz Kubciu, nie potrafisz pogodzić się z tym, że zostałeś zmanipulowany, tylko że zmanipulować próżnego człowieka to łatwizna i nie przynosi mi chwały;) wygrana z równym przeciwnikiem byłaby wartościowsza.