Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiuniu

okularnikom jest gorzej (?)

Polecane posty

Gość gośćiuniu

Cześć wszystkim. Mam 24 lata i tak jak w tytule: noszę okulary. Mój problem polega na tym że oprócz noszenia okularów (nie duża wada, do 1) jestem szczupły - ważę niecałe 70 kg. Nie mam 6-paka, nie mam dobrze zbudowanych barków, ogólnie jestem przeciętny z budowy ciała. I myślę że to składa się na to że nie mam powodzenia u dziewczyn. Tzn mam ale u takich które mi się nie podobają - są niskie, przy kości i też noszą okulary... :( Jak myślicie, czy okularnikowi będzie zawsze gorzej wyrwać ładną dziewczynę (wysoka, szczupła, spory biust)? A może da się przypodobać gdy będę ściągać częściej okulary i chodzić bez? Zacząć brać specjalne odżywki na przyrost masy? Czy wtedy znajdę akceptację wśród młodych dziewczyn (18-22 lata)? Proszę o szczere odpowiedzi a nie spam

Gość gość
E tam ja nawet nie zwracam uwagi na cos takiego jak okulary.. Ale jak sa w fajnych modnych oprawkach to dodaja uroku

Gość Przystojniak z bractwa USA
Elo znam ten bul. Wyjechalem do usa w wieku 22 lat wstapilem do bractwa i i zaczalem pakowac. Zaliczam co noc na imprezie z 6 panienek murzynki biale latynoski azjtki... Takze usa to odpowiedz.

Gość gość
Typowe. Sam nie masz nic do zaoferowania, a oczekujesz miss. Powodzenia.

Gość gośćiuniu
Przystojniak z bractwa USA - nie komentuje tego nawet, bo to fejk... Gość - Czy naprawdę uważasz, że jeśl mam swoje zainteresowania, pasje to i tak nie mam nic do zaoferowania? Czy aż tak wygląd jest decydujący?

Gość gość
niestety dla tzw "fajnych dziewczyn" liczą się zwykle tacy przypakowani kolesie, a okulary dyskwalifikują raczej, bo kojarzą się z inteligentami, czyli czymś czego one nie znoszą.

Gość gośćiunio
Gość To co Ty byś zrobił na moim miejscu? Btw, jesteś kobietą czy facetem?