Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piekę raz do roku ale wtedy

Polecane posty

Gość gość

wydaję na składniki do tego ciasta około 100zł. Nie ma w nim grama składników zaliczających się do tzw. alergenów pokarmowych i jest w nim bomba nienasyconych kwasów tłuszczowych witamin i składników mineralnych a tak w ogóle to jest to niebo w gębie i można to jeść od świtu do zmroku!

Gość gość
Na ogół ciasta ciasteczka to używka i puste kalorie, dlatego mój wyrób jest przeciwieństwem tego wszystkiego!

Gość gość
W moim domu wielgachna blacha tego ciasta znika w przeciągu dwóch godzin! Masakra wiem. Mam tylko męża i małą córeczkę Więc nie wiem jak to jest możliwe. To jest po prostu przepyszne. Pamiętam jak zawiozłam blachę do kumpelki która się odchudza. Byłam u niej 4h i zjadłam jeden kawałek (byłyśmy same) kiedy wychodziłam pół blachy nie było :D Generalnie ciężko się mu oprzeć. Wystarczy spróbować i koniec-śni się po nocach :D

Gość gość
A najciekawsze jest to, że autorem tego ciasta jestem ja sama. Sama sobie je wymyśliłam. Połączyłam w nim wszystko to co uwielbiam i mogę (pomimo alergii pokarmowych) jeść. Większość osób je i pyta jakich mąk użyłaś? Kiedy mówię że w cieście nie ma ani grama jakiejkolwiek mąki bo większość mąk to alergeny pokarmowe- nikt mi nie wierzy... :D