Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kuzynka w najblizszych dniach rodzi. Jaka wiadomosc do niej napisac?

Polecane posty

Gość gość

Mam kuzynke, z ktora nie jestesmy zbyt blisko (w sensie od czasu do czasu rozmawiamy). Chcialabym jednak z nia utrzymywac serdeczne relacje. Ona jest przesympateczna osoba. Wiem, ze jest w ciazy i ze ma termin w najblizszych dniach (w zasadzie to chyba nawet na dzis!). Kilka dni temu napisalam do niej jak sie czuje i odpisala zdawkowo i oschle (chyba jest zmeczona i poddenerwowana). Nie chce sie jej narzucac ale dac znac, ze o niej mysle (mieszkamy w roznych krajach). Co byscie napisaly? Myslalam o napisaniu ponownie "Jak sie czujesz?/ Czy wszystko u Was w porzadku? " Tylko nie wiem czy to jest na miejscu, czy nie odbierze tego jako narzucania sie ...

Gość nie naskakuj jej
jak nie trzymacie relacji to po co z nią kontakt? strata czasu na nic w sumie, daj sobie spokój, ona ma cie pewnie i tak w doopie

Gość gość
Ona nie ma mnie w d***e :) Po prostu jest starsza o 10 lat i widujemy sie na spotkaniach rodzinnych i wtedy super nam sie rozmawia. Zwyczajnie martwie sie co u niej:) Pytanie do Was, co kobieta przed porodem chcialaby uslyszec?

Gość gość
Ze wszystko będzie dobrze i da rade bo jest silna. Zapytaj co u niej, może faktycznie odpisała zdawkowo bo jest zmęczona. Ja jestem w 7 miesiącu i są dni że nie chce mi się wstać z łóżka a co dopiero 9 miesiąc;)

Gość gość
dzieki ! :) Od dziadkow wiem, ze nie znosi tej ciazy zbyt dobrze ;((

Gość gość
napisz jej że trzymasz kciuki za nią z porodem i czekasz z niecierpliwością na dzidzie

Gość gość
Jeżeli rozmawiacie normalnie na żywo to nie narzucasz się, mimo że nie koniecznie to okaże na pewno będzie wdzięczna za troskę. Teraz pewnie martwi się porodem itp.

Gość z sensem
nie zawracaj jej du/py, bo ona ma wystarczająco na głowie, możesz po porodzie się odezwać i pogratulować

Gość gość
Jak nie bedzie miala ochoty to nie odp tyle w temacie!