Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadopiekuncza matka

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego ,ze moja matka jest nadopiekuncza , mimo , że mam 21lat czuję się jakbym była jej własnością , oczywiście mam luz , inaczej to bym zwariowała. A więc mam chłopaka , staramy się widywac jak najczęściej , teraz jeszcze mam dużo czasu , bo jestem studentką, lecz moja mama twierdzi , że przez niego-chlopaka nic nie skończę, słucham to dość często , że zamiast nauki będę się z nim spotykać , ze on bedzie mi mowil , ze mam zostawic studia na "inny czas".Mówię jej ciągle , że jeżeli będę się musiała uczyć to się poucze , ale ona dalej swoje . To już stało się zabardzo męczące i jak dla mnie zenujace .Oczywiście mówię jej , że nie ma racji . Czy wasze mamy też was tak kiedyś meczyly i wmawialy wam takie rzeczy ?

Gość gość
Co to za studia na ktorych nie trzeba sie uczyc?

Gość gość
Na każdych trzeba się uczyć , ale mama twierdzi , że tą naukę bardzo zaniedbam

Gość gość
Mówię jej ciągle , że jeżeli będę się musiała uczyć to się poucze , ale ona dalej swoje . xxx Z twojej wypowiedzi wynika ze sie nie uczysz a matke to martwi! Mozesz napisac co studiujesz?

Gość gość
Nie , zawsze się uczyłam , pedagogike . Oczywiście non stop też nie mogę się uczyć , więc najbardziej się uczę jak są egzaminy

Gość gość
Pedagogike w dzisiejszych czasach??? Kiedy jest niz demograficzny i masowo zwalnia sie nauczycieli??? Lepiej zrob kurs fryzjerski czy prawo jazdy na ciezarowke - bedziesz miala wtedy prace w przyszlosci i czas dla faceta zamiast uczyc sie na wysoko wykwalifikowana bezrobotna!

Gość gość
bez przesady z tym fryzjerstwem co druga jest do d**y bo nic nie potrafi a wyzsze to wyższe poki co potzrebują do szkolnictwa , przedszkoli więc nie pierdziel a mając wyższe zawsze możan zrobic podyplomowe zczegoś co jest na fali, łby durnowate i tyle,robole.

Gość gość
Lepsza zawodowka niz studiowanie pedagogiki :o nie ma sie co dziwic ze sie nie uczysz bo taki kierunek kazdy debil ukonczy :o