Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma fajnych imion dla chłopca

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Norbert ładne, bardziej mi się podoba od podobnie brzmiącego Roberta. U nas mąż wymyślił... Nikodema ;) a stanęło na zwykłym Pawle.

Gość gość
10:18 - Mamo Brunona... proszę, nauczcie się najpierw odmieniać imiona Waszych dzieci, przecież to wiocha total, jak się nadaje imię dzieciakowi, a tu takie kwiatki jak Juljan, Maji, nie było w domu Iwo;) ... mam syna Bruno itp...

Gość gość
00:27 hehe Oj tak, wszyscy sa zahraniczni i nowoczesni.

Gość gość
Jestem kobietą i mam dzieci. Siedzę sobie popijając winko i śmieję się z tego, ze kobiety potrafią być takie głupie i proste. Współczuję inteligencji, zyciowych "problemów" i życzę miłego wieczoru ☺ i

Gość gość
Lepsze takie problemy niz alkoholizm

Gość gość
gość dziś Nie, po prostu niedouczeni. W szkole się przecież przerabiało "Sklepy cynamonowe" Brunona Schulza, o Julianie Tuwimie czy Julianie Niemcewiczu nie mówiąc, czy po prostu o podstawach gramatyki i ortografii. Niedouk i w najpospolitszym słowie byka strzeli.

Gość gość
Nie nazwałbym alkoholikiem osoby pijącej wino 2 razy do roku

Gość gość
Dokładnie a nawet lepiej byc alkoholikiem niż głupim babsztylem ☺

Gość gość
1:17 Niedouczeni sa napewno, ale jezeli jest taka sytuacja to wtedy daje sie na imie jak naprosciej czyli Janek, Franek, Bolek itd cos z czym sa obcykani ci ludzie. A oni nie dosc, ze niedouczeni to jeszcze szarpia sie na zachodnia orginalnosc- z motyka na ksiezyc. Dac na imie Pawelek, Piotrus Adam, Krzysiu itd cos z czym sa do bolu zaznajomieni i nikt nie bedzie wiedzial jakie to tepe.

Gość gość
No tak lepiej byc alkoholikiem majac dzieci- i kto tutaj jest głupim babsztylem.

Gość gość
Rozumiem, ze kobieta mająca rodzinę nie ma prawa na wypicie lampki wina z mężem przy romantycznym wieczorze. Zapewne babsztylki piszące komentarze takich wieczorów nigdy nie miały ☺ pranie, sprzątanie, prasowanie i o 20 spanie ? Prawda boli ?

Gość gość
pije lampke wina z mezem w romantyczny wieczor czytajac sama posty na kafeteri (k****, ale romatycznie) haha? Zdecyduj sie na jedno kłamstwo i z nim ciagnij, a nie kilka naraz,

Gość gość
gość dziś zdziwiłabyś się... Moja mama, nauczycielka, widziała już matkę piszącą o córce "Elrzbieta", czy inną o synu "Marjan". I to osoby w sporym mieście, teoretycznie jakoś tam wykształcone...

Gość gość
Jest wesoło, mamy się wspólnie z kogo pośmiać ☺ niech zgadnę te plucie jadem wynika również ze sporej nadwagi,zaniedbania i niewyjściowej twarzy ? ☺

Gość gość
1.29 chyba faktycznie jakas desperatka

Gość gość
1:29 Niesamowite. Jezeli tak mowisz to pewnie tak jest, ale trudno uwierzyc. Moze dlatego nadaja 10 imion połowie dzieci poniewaz wiedza jak je napisac hihi

Gość gość
Akurat nie. Jestem trenerka, piekna słowianska twarz, wzrost oczywiscie odpowiedni do mojego ulubionego sportu czyli 176 cm wzrostu. Jadem to wy plujecie udajac takie nonszalanckie tylko zagladanie tu przy winku i wogole, zeby sie posmiac, bo jestes ponad to, ale nie mozecie sie jakos zamknac po tym jak juz wszystkim oznajmilyscie, ze sie smiejecie. Kompleksy sobie tutaj leczycie. Lampa winka to koniec butelki, maz chrapie chrapie przed telewizorem czasami po jajach sie drapiac, dzieci i wnuki spia w drugim pokoju.

Gość gość
Całe szczęście w wieku 29 lat nie mam jeszcze wnuków a mąż siedzi obok i nie jest na etapie starszego pana chrapiącego przed telewizorem

Gość gość
Bo nie jestesmy urojonymi "trenerami" tylko dbamy o swoj wizerunek i śmiejemy się z tego jakie głupie mamy społeczeństwo ☺ i polecam wyłączyć lokalizację w telefonie bo jednak łatwo sprawdzić czyjąś tożsamość oraz to jak mija się z prawdą☺ pozdrawiamy panią "trenerkę o nieprzecietnej urodzie"

Gość gość
Cały czas sie bronisz, ze nic ci nie zalezy jak o tobie tutaj mysla poniewaz jestes ponad to, ale jakos nie mozesz skonczyc sie tłumaczyc. Ja nie musze sie tłumaczyc poniewaz wariata z siebie nie robie wiec ide spac, a ty dalej sie tłumacz jak bardzo masz to wszystko głeboko w (wielkiej rozwalonej na kanapie) d...pie. Dobranocka.

Gość gość
O rozdwoiłyscie sie? Dziekuje, jestem nieprzecietnej urodyy i figury, ale wy nie macie pewnosci co do tego wiec moze po prostu wyobrazcie sobie z wygladu gwiazde, z budowy sportowca i z charakteru pani profesor- wtedy bedziecie alkoholiczki dosyc blisko mojego wizurenku Ciao, podrap swojego chopa po jajach- mniej zarostu niz na ramionach HAHA

Gość gość
Jak widac w ostatniej wiadomości pozdrowilam i się pożegnałam, ponieważ nie chcę doprowadzić pani do nerwicy. Zwyczajnie lubię "nakręcać" ludzi podatnych tak jak pani wcześniej wspomniała z kompleksami

Gość gość
najbardziej osłuchanym imieniem jest Jakub. Nie wiesz jak synowi dać na imię daj mu Kuba.

Gość gość
Lub Mateusz- przerabiany przez dłuzej niz dekade i nadal trzyma sie mocno, w niczym sie nie wyroznisz dajac Jakub, Jan, Mateusz lub Antoni. Imiona w tysiacach nadawane rocznie.

Gość marawstala
Lubie imię Michał, ale Tymoteusz, Jeremiasz tez sa ok.

Gość gość
Na forum gazety jest para oczekujaca blizniakow i jeden juz wiedza, ze bedzie Ziemek, a drugi mysla o Jozefie. Ziemowit bardzo mi sie podoba, ale Jozef akurat nie, ale przynajmniej nie oklapane imiona.

Gość gość
Z dwojga złego już bym wolała Ziutka.

Gość gość
Ziemek, biedne dziecko

Gość gość
Czytam kolejny temat o imiona j w tym dla chłopców i cieszę się że nie padło nigdzie imię mojego synka.

Gość gość
20:14 Biedne twoje dzieci miec taka matke....