Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pablo55

Dr.Alban Its' My Life

Polecane posty

Gość gość
Żonaci faceci śpiewają "It's my wife!".

Gość gość
Ale ja bym nie poszła do takiego dentysty

Gość gość
Że on dobry muzyk, to bym się spierała. Dwa hiciki na jedno kopyto to słaby dorobek, porównaj go np. z takimi wykonawcami jak Eric Clapton, Phil Colins, Freddie" Mercury itp, to róznica jest porażająca. A co do dentysty, to tu poleciałam w inne klimaty, nie czułabym się dobrze u niego. U dentysty musze być wyluzowana, a on "optycznie" mi tego nie gwarantuje :D

Ja się nie będę spierała :) Dr.Alban jest wykonawcą zupełnie innego rodzaju muzyki niż lubisz,wymieniłaś przeciwności muzyczne Colins ..itp..Doktorek, to hip -hop z domieszką tych swoich czarnych dźwieków.Chodź zdaje się ostatnie jego dokonania były Dance ...Ale z jego nowym dorobkiem nie miałam styczności.Zasłuchiwałam się godzinami w utwory Hello Afrika, czy też No Coke pokochałam, One love...., Alban chyba wypłynął dzięki sławnemu Its'My life.W moim przypadku nie mierzę artysty pod względem sprzedanych płyt.Tylko tego co przypadnie mi do gustu, a w Albanie gra muzyka.To interesujący twórca.

Gość gość
Spoko, ja rozumiem że są różne gusta i guściki i każdemu podoba się co innego. U dr Albana podobała się tylko jedna piosenka " What Do I Do", a jego najwiekszy hit "Its' My Life" grał mi .... ale po nerwach :P A co do tych których wymieniłam, to nie chodziło mi nawet o ilość sprzedanych płyt, tylko o całokształt dorobku artystycznego, no ale to też rózne typy muzyki. Tak jak są i miłośnicy Niemena i disco polo.