Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten facet który mi się podoba ma gadzie oczy

Polecane posty

Gość gość
pzoa tym ja opieram swoje poglady na spostrzezeniach a ty piszesz wszystko w odwecie w mysl zasady cos mokrego na mnie spadlo to opluje tego kto stoi najblizej bo to pewnie on mnie oplul:classic_cool:

Gość gość
Aaaa:D No nie jarze ostatnio :P Za dużo mam na glowie. Ja u żadnego gadzich nie widzę :P Najładniejsze ma ten pod papugą.

Gość gość
no przeciez ten sam czlowiek to co oczy ma inne an twoim linku :D czyli wyszlo na moje zalezy jak zmjarszczy brwi to albo gadzie albo ludzkie :D rzuc go kto to widzial miec facet ktory ma oczy jak gad, najwazniejsze aby mial ladne oczy zel na wlosach przykrotkie spodnie i kupil ci popcorn jak pojdizecie do kina:classic_cool: a tak co wrzucisz na instagrama swojego chlopaka a jakas kolezanka zauwazy ze ma gadzie oczy i bedziesz spalona do smierci juz. szkole trzeba bedzie zmienic nowe konto na insta zalozyc. nie pakuj sie w to w zadnym wypadku:classic_cool: takie oczy zrujnują ci zycie :D

Gość gość
zrzuc z glowy co tam nosisz bo cie kark zacznie bolec:classic_cool:

Gość gość
gość dziś nie mam ale ja sie nie upieram przy moim zdaniu wiem ze moge sie mylic smiech.gif z Od kiedy:D? Przeciez ty jestes nieomylny:P

Gość gość
Aaaa No nie jarze ostatnio Za dużo mam na glowie. Ja u żadnego gadzich nie widzę Najładniejsze ma ten pod papugą. X To jest James Rodriguez

Gość gość
bywam omylny mimo ze pisze ze zawsze mam racje bo przewznie mam :D aczkolwiek nie pamietam kiedy ostatnio sie pomylilem :D a ty pamietas zkiedy sie pomylilas ? tez pewnie nie wiec widzisz juz swoja zarozumialoas :D

Gość gość
gość dziś pzoa tym ja opieram swoje poglady na spostrzezeniach a ty piszesz wszystko w odwecie w mysl zasady cos mokrego na mnie spadlo to opluje tego kto stoi najblizej bo to pewnie on mnie oplulcool.gif Z Hamuj się chamie:D Już zapomniałeś kto tu jest mściwy:D? A z ta spostrzegawczośc zawsze była u ciebie kulawa:D

Gość gość
z czym sie hamowac czesto robisz cos w odwecie bo poczujesz sie dotknieta tym ze cos zle zrozumialas :D jestem msciwy jak ktos sobie zasluzy nie twierdze ze nie ale ja bym najpierw znalazl winnego a dopiero go oplul a nie plul na oslep :D to istotna roznica :D

Gość gość
gość dziś bywam omylny mimo ze pisze ze zawsze mam racje bo przewznie mam smiech.gif aczkolwiek nie pamietam kiedy ostatnio sie pomylilem smiech.gif a ty pamietas zkiedy sie pomylilas ? tez pewnie nie wiec widzisz juz swoja zarozumialoas smiech.gif z BO nie ma ludzi nieomylnych:P Ja się zawsze przyznaje, chociaż się prawie nie mylę. I nie myl tych dwóch pojęc zarozumialcu:D

Gość gość
gość dziś z czym sie hamowac czesto robisz cos w odwecie bo poczujesz sie dotknieta tym ze cos zle zrozumialas smiech.gif jestem msciwy jak ktos sobie zasluzy nie twierdze ze nie ale ja bym najpierw znalazl winnego a dopiero go oplul a nie plul na oslep smiech.gif to istotna roznica smiech.gif z Wiele razy ci mowiłam, ze to twoja domena:P Kogo niby oplułam😠?

Gość gość
Ja się zawsze przyznaje, chociaż się prawie nie mylę> nigdy sie nie przyznalas a mylilas nie raz :D nie pisalem o niczym konkretnym nie chce mi sie myslec kiedy ale na pewno wiele razy mnie oplulas. zreszta plujesz non stop wyzywajac mnie od najgorszych ale w sumei przyzywczailem sie nie brac na powaznie tego co piszesz bo wiem ze to nie ma zadnego rpzelozenie an rzeczywistosc ot piszesz aby sobie popisac :D

Gość gość
Nigdy nie plułam i dobrze o tym wiesz. Za to ty nawet teraz. A w mailu co mi napisales? Zawsze odwracasz kota ogonem. Caly ty:O. Klamco:P

Gość gość
co ci napisalem tam bylo jedno zdanie ze nie masz prawa i dlaczego. jakie plucie wg ciebie to stwierdzilem fakt. wiedzialas ? nie wiedzialas wiec co niby napisalem nie tak ? jak mozna zaprzeczac czemus z czym sie sama wysypalas ? no kurde nie pamietasz ze nie wiedzialas jeszcze zrobilas afere. a przy okazji wyszlo drugie klamstwo bo przegladnalem dzisiaj ten temat i nic nie bylo :O

Gość gość
w sumie juz kiedys sie pomylilas z tym samym tylko w druga strona wyslalas kartke pozniej i jeszcze mi wmawialas ze ty wyslalas dobrze tylko pewnie na poczcie sie pomylili :D tak sie sklada ze wyslalem trysiace paczek i wiem ze na pcozcie w przod z datami sie nigdy nie myla :D penwie ci sie pokickalo juz wtedy. w sumie mnie to nie dziwi ze nie wiesz dziwi mnie to co znowu robisz ze obrazasz sie na kogos ze ci napisal prawde :O

Gość gość
Dobra jestem nikim. Jaki temat? Ten ktory od razu skasowales klamco:D? A zapomnialam napisac, ze pierwsze byly w inym, a potem po 2 dniach byl drugi:P Widac jak szukales:P W dodatku klamales, ze nie masz panelu:O.

Gość gość
nic nie kasowalem nic nie mam. gdybym mial to nie robilbym z siebie glupka. no napisalas ze dzien wczesniej zlozylas jaks dedykacje w wiadomym temacie rpzegladnalem dzisiaj i nic nie bylo. widze ze nawet jedno zdanie to bylo dla ciebie za duzo bo nie przeczytalas dokladnie :O no coz bralem pod uwage ze nie przeczytasz :D

Gość gość
Ciekawe kto skasowal tuz po zakonczeniu rozmowy:D? A te o ktorych pisalam jeszcze sa, bo sprawdzalam:P

Gość gość
no to nie wiem o jakim innym piszesz wteyd wyrazilas sie dosc precyzyjnie i tam szukalem nie bede wszedzie szukal bo nie mam na to czasu to raz a dwa jak ktos nie pamietal kiedy to dedykacja jest drugorzedna :D juz sie wypowiedzialem w tej kwesti dosadnie nie bede powielal. widzialem ze temat zostal skasowany ale nie ja go kasowalem kliknalem na zglos na posty pod nickiem pod ktorym go zalozylem ale to w trakcie pisania bo na p[cozatkuu jeczalas ze ci sie nick nie podoba i dorabials jakas spiskowa teorie a przeciez ten nick to byl twoj dawny wymysl :D no ale ciebie nie idzie zrozumiec nigdy o co ci chodzi :D specjalnie nie wyrazasz sie jasno aby zawsze moc narzekac :D

Gość gość
Jasne:P Jak to maruda, ech zawsze mi puls musisz podnieść:O

Gość gość
nie wiem dlaczego skasowali moze dlatego ze kliknalem na te pierwsze posty spa.... a moze z innych wzgledow bo cie ktos nie lubi wszystko mozliwe :D albo mnie ktos nie lubi :D kiedys tez mi raz ktos cos skasowal a raz nawet nie wiem czy mi ktos na chwile nicku nie zablokowal bo zaczalem rzucac epitetami i nagle nick byl ok :D pamietam ze gadalem o polityce z kims kto mogl mnie zablokowac ale dopiero pozniej skojarzlem imiona a on chyba skojarzył że ja skojarzyłem i jestem nerwus i zrobie afere i odblokowal ale to moje podejrzenie tylko :D

Gość gość
po pierwsze to mas zniski wiec ci nie zaszkodzi mozna powiedziec ze dzialam prozdrowotnie :D po drugie to czym niby podnioselm ?

Gość gość
Prz_ O :D? To on jeszcze jest:D?

Gość gość
No i znowu przekręcasz, bo niskie to mam cisnienie:D

Gość gość
Ta co latala za oferma mnie nie lubila, bo mnie z kims mylila i myslala, ze to ja jej w droge wchodzeD

Gość gość
nie on nie wiem czy jeszcze jest to ktos inny za mnie sie zjawil :D znalem tylko imie i dopieor w tej dyskusji skojarzylem z nickiem bo do teog nicku zwracali sie po imieniu no i wiedzialem kto go zwerbowal wiec wszystko mi sie zgodzilo. no i ja jeszcze przez kilka miesiecy dostawalem maile tylko ich nie czytalem bo ktos mi skryznki nie odczepil wiec pozniej sprawdzilem i wyszlo ze mialem racje. mniejsza o to. chodzilo mi o to ze dopatrujesz sie spiskow tam gdzie ich nie ma skoro nawet mnie cos czasami skasuja to tobie tym bardziej moga:classic_cool: :D bo jestes zarozumialcem i nikt cie nie lubi :D no prawie nikt :D ci ktoryz cie lubili przestali gdy im zaczelas robic jazdy ze nie wiedza kiedy sie urodzili :D

Gość gość
o to chodzi ze raz cie nie pomylila to ja zareczylem ze to nie bylas wteyd ty bo pracujesz od rana i o 3 w nocy na pewno spisz a pozniej do mnie dotarlo ze sie pomylilem :O tzn./ ze ci uwierzylem bo sam cie pozniej zobaczylem pare razy o tej godzinie :O i nie chodzilo ze wchodzisz w droge tylko przesladujesz :D wchodzil w droge kto inny :classic_cool: z tego co wteyd widzialem :D

Gość gość
no zle przeczytalem z tym pulsem ale to chyba idzie w parze znasz kogos komu podniosl sie puls a cisnienie nie :D przeciez jak serce szygbciej bije to i cisnienei sie musi podniesc no chyba ze masz krwotok :classic_cool: