Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten facet który mi się podoba ma gadzie oczy

Polecane posty

Gość gość
Kiedys wmawiałes mi, ze wiele osób mnie lubi:P Nie mogłeś mnie wcześniej oświecić:D? Jak ja teraz będę z tym zyła:D Na forum samobójców chyba się przelezę:P

Gość gość
Tak znam:P

Gość gość
no to moze nastepnym razem spotkamy sie na forum dla samobojcow:classic_cool: no wiem nawet pod wzgledem pulsu bedziesz sie lansowac na wyjatkowa:classic_cool::D

Gość gość
I kto to mówi:D? Co cie naszlo z tym chłopkiem, kiedyś go nigdy nie uzywales:D

Gość gość
z jakim chlopkiem nie wiem o czym piszesz ?

Gość gość
a emotka :classic_cool: teraz mam wiecej dystansu :D

Gość gość
Dobra lansuj się dalej:D

Gość gość
kiedyś jak mnie ludzie okłamywali to było mi przykro:classic_cool: teraz wiem ze tu sa sami klamcy wiec jedynie zartuje na forum nie podchodze pwoaznie do tego co czytam czy pisze :D kiedys to bylo pierwsze foprum z jakim mialem stycznosc bylem zbyt serio wiec chlopek nie pasowal do mnie. teraz pasuj***ardziej.

Gość gość
Tylko, ze kiedys wszyscy wiedzieli, ze na forum on oznacza zart:P a teraz same tępaki z tego co widzę i uzywaja jej dosłownie:P

Gość gość
kto sie lansuje to lansuje tak zartuje ale nie kreuje sobie jakiejs postaci nie wymyslam ze bede taki i taki sie staram byc :D to twoja dopmena. ja mimo zartu i dystansu jestem w jakiejs mierze soba. to ty mnie ciagle zarzucasz swoje "dolegliwosci" :D przeczyutaj jakimi epitetami mnie odrzucasz a nastepnie zastanow sie jakbys je odniosla do siebie czy przypadkeim one nie pasuja lepiej niz do mnie :D serio mam taka prosbe o refleksje z twojej strony i nie chodzi mi o lans to cos bez znaczenia czy sie ktos lansuje czy nie i to mozna zle odebrac ale sa inne bardziej wymierne ktore bezpodstawnie wobec mnie naduzywasz.

Gość gość
Mozesz sobie wklejac do woli i tak wiadomo co i jak.

Gość gość
znowu nic nie rozumiem i nie wiem co i jak :O ale penwie chcialas mnie obrazic :D zauwazylem ze jak ci sie napisze cos prawdziwego ale nie jest to pochlebstwo to reagujesz agresywnym obrazaniem :O po co ? lubisz jak ci wszyscy przyklaskuja ? nie mozna miec innego zdania popartego argumentami ? moze czasami sie zastanow nad zdaniem innych o sobie a przynajmniej nie zachowuj sie tak jak podalem w rpzykladzie z pluciem. kurde zauwazylem juz drugi raz ze na przestrzeni czasu cos zlego sie z toba stalo. w sumie to trzeci ale raz sie wyjasnilo ze sie nie zoruzmielismy(z rasizmem) ale z tym pisaniem do kogos ze ma ryj taki czy owaki albo reagowaniem agresja bo napisalem ze wiem lepiej kiedy sie urodzilem i teraz tez :O co z toba ? mas zjakies problemy czy z czego to wynika ?

Gość gość
zdarza ci sie rzadko bo9 rzadko ale walnac jakas gafe w sensnie ze sie pomylisz aby to rpzykryc to stajesz sie niemila i atakujesz. to bezsensowne i wynika stad ze ty chyba sama przed soba nie potrafisz sie przyznac ze tak pomylilam sie i ktos to zauwazyl. zgadlem ?

Gość gość
Jakie epitety? ty nimi rzucasz caly czas. Od oszołom, rasistów, braku czlowieczenstwa kto mnie wyzywal mimo, ze to nieprawdziwe zarzuty?

Gość gość
no i znowu :D tak wiem prosciej sie obrazic bo ktos zapytal. jeszcze nigdy nie zdarzylo ci sie chyba napiac nie odpowiem bo nie chce albo napisac nie mam racji mylisz sie itd. nie odpowiem bo cos tam tylko najprosaciej walnac focha.

Gość gość
oszołomów*

Gość gość
z niczymk cie nie wyzywalem. no wydawaje mi sie ze z tym czlowieczenstwem i jezykiem jest u ciebie znacznie gorzej niz bylo kiedys no co ja mam poradzic ze takie mam odczucie ? moze sie myle. zapytalem czy napisalem jak to widze. juz ustalilismy ze nawet ty jestes omylna :D to i ja moge. no kurde ja serio pytam czy wszystko ok bo wydaje mi sie ze zmienilas sie na gorsze a ty znowu mi idpowiadasz w stylu "a ty mnie oplules w przedszkolu". powtorze pytanie wszystko ok ?

Gość gość
Człowieku, ja na nikogo nie pluję, czasem od wielkiego dzwonu napisze kilka słow i nikogo nie wyzywam. Z pisowcami w ogole nie gadam i nie wchodze na zadne tematy o polityce, bo mnie odrzuca od takich ludzi. Tu juz nikogo normalnego nie ma.

Gość gość
czy ja zapytalem czy gadasz z pisowcami czy na jakie tematy wchodzisz :O pytam czy wszystko ok ? a nie co piszesz na forum. pytanei nie dotyczy nicku tylko ciebie. moze cie nie znalem, nie widzialem czegos a teraz widze, moze teraz mam zle odczucie albo sie myle ja widze rozne mozliwosci uprzedzajac jakies ataki.

Gość gość
Jakim jezykiem, bo raz napisalam ryj? Przeciez ty ciagle kiedys pisales do facetow jak wklejali swoje zdjecie, ze ma brzydka morde albo ryja. Dzisiaj nawet na innym temacie napisales dziewczynie, ze ma problem do d**y czy cos tam, ale to ja mam problem z jezykiem.

Gość gość
Dobra, wylales co chciales . Spadam. Pa

Gość gość
Thx za wszystko. Rlx. Pa

Gość gość
kurde ale ty to nie wszyscy poza tym ja mam jezyk od dawna chamski a ty nie mialas nigdy stad moej zdziwienie. co znaczy to rix ? nic nie wylalem znowu walniesz focha ? nie odpowiedzialas na pytanie mam rozumiec ze nie chcesz czy wygodneij bylo fochem rzucic.

Gość gość
dlaczego traktujesz to jak jakies obelgi ? przeciez ja ci nic nie zarzucam badz jaka chcesz pytam bo widze rozbieżność i zastanaiwam się z czego wynika moze przesadzam bo widze tylko kawalek nie wiem. nie rozumiem jednak obrazania sie o nic.

Gość gość
jak sie obrazilas to napisz jeszcze o co:O

Gość gość
Ile razy mam pisac, ze nikogo nie wyzywam? No ile? Nigdy nie wyzywalam, ale jestem z rynsztoku wg ciebie, bo raz w prywatnej rozmowie pod wplywem wzburzenia nazwalam ryjem twarz faceta z ktorym kiedys sie tam spotykalam. A mialam prawo tak napisac z pewnych wzgledow.

Gość gość
no ale ja przeczytalem ze nie wyzywalas czy ja to neguje ? czemu sie zloscisz ? nie mozna odpowiedziec spokojnie :O nie odpowiedzialas na moje pytanie tzn. ze nie chcesz odpowiedziec ? ja rozumiem ze to nie moja sprawa tylko nie wiem czy nie chcesz odpowiedziec czy jest ok i uznalas ze bez sensnu w ogole pisac czy jeszcze co innego. lubie jasne sytuacje.

Gość gość
Nie obrazilam sie, mam dosc wysluchiwania, ze jestem nikim i rynsztokiem ode mnie wali.

Gość gość
Nawet pytalam brata czy to slowo jest takie wulgarne:D