Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten facet który mi się podoba ma gadzie oczy

Polecane posty

Gość gość
pozwol ze ja bede sam decydowal ktore pytanie dla mnie jest wazne :D odpowiedz dotyczy rozmowy czy ogolnie sie tak czujesz ?

Gość gość
Ok. to juz spadam z tym ryjem. Pa 🖐️)))))) To delikatna ręka, a nie żadna łapa:P

Gość gość
poza tym cala kopalnia gornikow sie czuje doskonale polowa siedzi i pije 1/4 spi a 1/4 pracuje :classic_cool: mam kolege gornika i wiem jak tam rpaca wyglada przychodzi sprawdza czy wszyscy jego rpacownicy przyszli jak ktos chce urlop to wrecza mu wodke w prezencie pije z drugim kierownikiem pozniej spi pare godzin i do domu no chyba ze sie cos zepsuje i go obudza :D

Gość gość
Czytaj uwaznie gamoniu:P Odpowiedzialam przecież:D

Gość gość
no to spij skoro sie czujesz jak gornik tylko przed snem walnij cos glebszego:classic_cool: jak na gornika przystalo :D

Gość gość
kkurde no odpowiedzialas jak ja pytalem po raz kolejny poza tym jak zawsze odpowiedzialas wymiejajaco ale lepsze to niz ignorancja. tak widze widze tez zmiany na lepsze juz nie jestes taka lekcewazaca albo mi sie wydaje jak z tym jezykiem :classic_cool:

Gość gość
gość dziś poza tym cala kopalnia gornikow sie czuje doskonale polowa siedzi i pije 1/4 spi a 1/4 pracuje cool.gif mam kolege gornika i wiem jak tam rpaca wyglada przychodzi sprawdza czy wszyscy jego rpacownicy przyszli jak ktos chce urlop to wrecza mu wodke w prezencie pije z drugim kierownikiem pozniej spi pare godzin i do domu no chyba ze sie cos zepsuje i go obudza zz No patrz:D a ja zawsze sadzilam, ze to bardzo ciezka praca:D Ech, nie mogles kiedys mnie z bledu wyprowadzic:D?

Gość gość
Tylko głupka z siebie roblam:D

Gość gość
Nczego nie bede walila, bo nie piję:P i nie wybieram się do spania.

Gość gość
Myślałem że po tej Górniczej pracy masz zamiar odpocząć Sorry za ewentualny literówki i przekręcenia ale jadę samochodem i muszę gadać a on zamienia mi jak zamienia albo ja seplenię i dlatego źle zamienia

Gość gość
Z tego co pamiętam to kiedyś piłaś czasami pinacolada:D

Gość gość
Lepiej Ci zapisuje niz jak klepiesz:D

Gość gość
Lepiej skup się na drodze, bo znowu w coś przywalisz:D

Gość gość
Dobrze wiedzieć że wychodzi lepiej niż gdy pisze No właśnie jak gadam to nie przywalę przywalę jak nie będę gadał i zasnę ale za chwilę dojadę tam gdzie mam dojechać

Gość gość
Co znaczy znowu nie pamiętam kiedy w coś przywaliłem:O

Gość gość
A to wiem gdzie skoro tak szybko:P

Gość gość
Nie możesz wiedzieć gdzie bo pracuję to od niedawna poza tym za godzinę pojadę gdzie indziej i tak średnio co godzinę będę zmieniał miejsce. Ale pewnie miałaś jakąś absurdalna swoją teorię i wiesz lepiej to nie będę cię wyprowadzam z błędu

Gość gość
Pamięc ci szwankuje :P

Gość gość
I wcale nie szybko gdybym wyjechał godzinę wcześniej to byłbym to w ciągu niespełna 15 minut.

Gość gość
Nic mi nie szwankuje To raczej ty wygrzebałam coś z Głębokiego archiwum albo coś ci się pomieszało albo ja o czymś zapomniałem bo jest taka możliwość

Gość gość
Nie zrozumiales, a juz agresor ci sie wlacza. :P Dobra spadam, nie wiem czy zauwazyles, ale wyzej juz pomachalam. Chciałam napisać milej pracy, ale to by dopiero było absurdalne:D

Gość gość
No nie zauważyłem machania i nic mi się nie włączyło Jak najbardziej można życzyć miłej pracy więc tobie też miłej🖐️