Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina jest bardzo zawistna bo wyszlam za faceta ktory ma dobre zarobki..

Polecane posty

Gość gość

Mam meza ,ktory zarabia te 12 tysiecy miesiecznie i od kiedy dowiedzieli sie o tym fakcie to z ich strony zmiana o 360 stopni w stosunku do mnie Ja zarabiam bardzo malo i zawsze mnie uwielbiali wszyscy w rodzinie itd.. Kiedy wyszlam za mąz i przypadkiem maz wygadal sie ile zarabia,pytali go o to kilka razy,to zaczeli sie dziwnie zachowywac.nie skladaja mi juz zyczen na imieniny jak co roku,unikaja mnie i obgadują czesto. Ciagle slysze ,że mamy kasy jak lodu a oni biedni. Gdy tylko sie gdzies spotykamy ,bo jest okazja lub święta to slysze przytyki typu:"nie ma jak wam ,powodzi sie co?a u nas bieda straszna,ile jeszcze bedzie taka niesprawiedliwosc w tym kraju?" ,"wy to sobie mozecie pozwolic na lepsze jedzenie ,a my margaryne musimy jesc." dodam ,ze te osoby z rodziny ,które nam wypominaja kase to osoby niewyksztalcone po zawodowej szkole i pracujace fizycznie ja i maz jestesmy po studiach i pracjemy umyslowo. O to jest wieczna zawiśc,że my nie męczymy sie niby tak jak oni..bo oni musza sie narobic zeby te grosze dostac ,a my wg nich siedzimy tylko w biurze i pierdzimy w stolki.

Gość gość
Nie lubia cię bo głupia jesteś. Jeskli zmienili sie o 360 stopni, to znaczy ze zawsze cie nie lubili :)

Gość gość
Dlatego tez nigdy moja rodzina nie dowie sie ile zarabia moj maz. Moj kuzyn robil w pewnym momencie wywiad ale szybko ucielam temat i nadal nic nie wiedza i sie nie dowiedza.

Gość gość
To im nie mów, bo to faktycznie wstyd.

Gość gość
Poczekaj. Najgorsze przed Tobą. Jeszcze trochę i będą żebrać o pożyczkę. Jak odmówisz to dopiero będziesz wrogiem!

Gość gość
jak stary straci takie zarobki to będziesz taka sama jak oni, marne prowo

Gość gość
"dodam ,ze te osoby z rodziny ,które nam wypominaja kase to osoby niewyksztalcone po zawodowej szkole i pracujace fizycznie ja i maz jestesmy po studiach i pracjemy umyslowo. O to jest wieczna zawiśc,że my nie męczymy sie niby tak jak oni..bo oni musza sie narobic zeby te grosze dostac ,a my wg nich siedzimy tylko w biurze i pierdzimy w stolki." xxx Tu sama sobie odpowiedziałaś jaka jesteś głupia i tępa. Nic dziwnego, że cię nie lubią.