Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracująca dziewczyna28

Jestem prostytutką. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące mojej pracy

Polecane posty

Nudze sie obecnie wiec chetnie poodpowiadam na pytania dotyczace najstarszego zawodu:P pracowalam w agencji, z kolezanka, sama w mieszkaniu, w branzy jestem 3 lata z przerwami, obecnie mam tez przerwe ale krotka. Jak ktos chce cos wiedziec to zapraszam:)

Gość gość
Ile masz z tego miesięcznie?

Gość gość
ile bierzesz studentko za godzinne spotkanie?

Gość gość
1) jesteś elfem? 2) czy piłaś kiedyś napar ze złocienia maruna ?

Gość gość
wiemy him że popuszczasz szpary starym łysym dziadom szmato!

Gość gość
Dam mi sie spuscic w ta z****** sraczke

Gość gość
Czy klienci chętnie liżą twoje dziurki czy się brzydzą? (no bo jednak było w tobie setki jak nie tysiące kootasów)

Gość gość
temat him tej zagorzałej katoliczki który wypina swoją śmierdzącą dóópę gdy tylko ma okazje, żeby ją walili, aż się zesra

Gość gość
gdzie się najlepiej pracowało? w agnecji, z koleżanką czy samej na mieszkaniu?

Gość dawny ladaco
czy leją ci w pysk.

Gość gość
him szaczają na mordę bo tylko do tego ona się nadaje nawet na ulicy nie miała by brania z tym zjepanym ryjkiem i świńskimi oczkami

Miesiecznie roznie, bo nie pracuje w 1 miejscu i nie zawsze caly miesiac. Stawka tez zalezy od.miasta no i od serwisu. Jestem podruzujaca prostytutka:P maks brałam 400zł za h ale te czasy sie juz skonczyly a minimum to 150 i teraz taka stawke 2 stówy h pół 150zł, ale czasem jak w.miejscu kest c*****o i ruchu nie ma to sie robi szybkie spotkania za stowke. Jednak mam juz rozeznanie i unikam takich miejsc. Najfajniej pracuje sie z kolezanka chociaz w agencji tez spoko, taki inny swiat hehe, ale minus bo dzielic sie trzeba wiec zrezygnowalam.

Gość gość
kato przestań sie ciskać kaleko piertolona tylko wyślij mi w końcu te foty na kafeterianinf23@wp.pl

Gość gość
Czy klienci chętnie liżą twoje dziurki czy się brzydzą? (no bo jednak było w tobie setki jak nie tysiące kootasów) odpowiedz prosze bo jestem prawiczkiem i mysle o pojsciu do prostytutki ale chciałbym właśnie spróbować lizania ciipki bo mnie to kręci bardzo ale nie wiem czy wypada lizać prostytutce bo tyle kontaktów ma z innymi facetami ze nie wiadomo czy ta ciipka jest czysta i zdrowa. Jak to u ciebie jest i z twoimi klientami? czy czesto masz prawiczkow? czy prawiczki przyznają ci sie wprost ze mają z tobą pierwszy raz czy po prostu sama wyczuwasz ze słabo grają w te klocki wiec podejrzewasz ze są prawiczkami?

Gość gość
robisz sobie badania okresowe? wiesz na 100% że jesteś zdrowa od hiv kiły itp itd ?

Gość gość
him nadejdzie dzień, że odbiorą ci całkiem dzieci ty patolo jepana!!!!!!!

Ja nie daje sie nikomu lizac, fuj :O minetke moze w calej karierze zrobilo mi 4 klientow bo mi podpasowali. Ale wiele dziewczyn na to pozwala, trzeba po prostu pytac. Co do prawiczkow to nie mialam, zreszta ja nie lubie mlodych klientow.

Tak, nadam się regularnie, na hiv i kile sa darmowe badania i szybkie wiec to zaden problem co 4 msce zrobic. Nie jestem zadną him:O

Gość gość
Klient płaci i wymaga, chce lizać to liże. Podrzuć linka z roksy lub z odlotów.

Taa placi i wymaga wez mnie nie rozsmieszaj:D to ja decyduje o.swoim serwisie a nie jakis smiec ktory placi. Sa laski co i nasrac na siebie pozwola ale coz to kwestia chyba upodoban no i cisnienia na kase.

Gość gość
czy pochodzisz z patologicznej rodziny

Gość gość
czy twoja rodzina znajomi wiedza czym sie zajmujesz

Gość gość
robisz loda bez gumy do konca czy w gumie

Nie pochodze z patologicznej rodziny, nikt nie ćpa, nie chleje, normalna raczej rodzina na srednim poziomie finansowym, kasy w kazdym razie mi nie brakowalo, glodu nie zaznalam, a nawet mialam zawsze fajne ciuchy, kosmetyki, bylam dosc rozpieszcanym dzieciakiem. Nikt nie wie oczywiscie. Loda robie bez gumy o ile klient jest zadbany, czysty, ale o tym nie decyduje dopiero po zobaczeniu jego fiuta, wiadomo ze jak przychodzi dziad stary czy tez z geba nie wyjsciowa to chocby mial k****a najczysstszego i najbardziej zadbanego to nie zrobie i bez gumy i juz. Decyduje o tym na miejscu ale przez telefon obiecuje ze jest lód bez gumy. Do konca nie robie, mialam pewien etap w karierze ze robilam, ale bez polyku jednak teraz nie chce tego robic, za stara chyba juz jestem na to by ciagnac do konca i za leniwa. U mnie mozna sie spuscic alb w gume albo na cycki, ewentualnie w reke i to najlepiej wlasna.

Gość gość
smieszna jestes czesto tu komentujesz a tak naprawde czemu to robisz i czy nie mozesz zyc normalnie czemu sie karcisz masz pokute zawiodlas sie na kims

Glupie pytanie czemu to robie:O dla kasy oczywiscie, bo za leniwa jestem by isc do roboty za 3 czy 4 tysiace i zapieprzac 5 czy nawet 6 dni w tygodniu. Mam zawod, wyksztalcenie, nawet doswiadczenie w zawodzie jakies niewielkie i mi sie jak na razie nie chce normalnie pracowac. Wiecej na.d***e.zarobie a mniej sie narobie- taka prawda

Gość gość
nie wierze ci powod musi byc inny gdybys leciala ma kase to poszukala bys bogatego faceta i tez bys nic nie robila moze jestes nimfomanka lubisz sie rznac

Bogaty facet ma to do siebie ze musisz z nim byc, angazowac sie, w jakis sposob ma kontrole mad twoim zyciem, jesli jest uczucie to jest to fajne ale bez uczucia jest to po prostu ograniczanie mojej przestrzeni zyciowej. I wiem co pisze bo probowalam takiego zwiazku i sama zrezygnowalam. Meczace to bylo. A tak przychodzi frajer, placi i do 30 no maks 40 minut wypad, bo godzina to tylko jest umowna, a w rzeczywistosci to ma sie spuscic i won, jak rozgadany to sie przeciagnie bo chce sie wyzalic a tak to jest pajac i za chwile go nie ma a kasa zostaje. Swks lubie owszem, ale klientow to gdzies, chociaz jak czasem mam ochote to orgazm mam z klientem ale rzadko bo jak pracuje to na pelnych obrotach i chce jak najwiecej skasowac wiec nie ma czasu na moje przyjemnosci.

Gość gość
no a jakby przyszedł klient który chciałby cie wylizać do orgazmu to dałabyś mu? i pytanie numer dwa bo ja np. mógłbym sie w godzinie i 10 razy spuścic, czy jest taka możliwość u ciebie? ile by trzeba było ci zapłacić zebym mógł 10 razy dojść przy tobie? bo czasami panie piszą w ogłoszeniach ze w cenie jest wielokrotność