Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracująca dziewczyna28

Jestem prostytutką. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące mojej pracy

Polecane posty

Gość gość
Kurde, ja bym chciała być prostytutką, tzn. nie zawodowo, ale żeby mi wpadło trochę grosza od czasu do czasu, ale po prostu nie mogę, brzydzi mnie seks z obcym facetem, jeszcze by przylazł właśnie jakiś dziad, albo paskudny i musiałabym mu loda zrobić... ohyda... Dlatego nie mogłabym być prostytutką.

Nie, nie dalabym sie wylizac. Co za debilne pytanie, skoro nie mam tego w ofercie to nie mam i juz. A co do wielokrotnosci to taki chwyt marketingowy chociaz sa idiotki co daja sie i kilka razy w godzinie dymac. No ale 10 razy? Kiedy czlowieku? Czas sie liczy od kiedy przekroczysz prog mieszkania, rozliczenie, twoja kapiel, potem moja to juz15 minut jak nie 20. 10 minut przed uplywem czasu masz sie zbierac bo w godzine wchodzi twoje ubranie sie i wylezienie z mieszkania. U mnie jest raz, kapiel, numerek czy tam laska z koncowym trzepankiem, jak ktos rozmowny to gadka szmatka i nara. Nikt u mnie nawet godziny nie spedza pelnej. Co do oblesnych klientow to jak mi jakis wyjatkowo z ryja nie pasuje to go nie biore i tyle.

Gość gość
badania co 4 miesiące, hmm... a jak złapiesz syfa od 1go klienta po badaniu to potem to 4 miesiące roznosisz? ciekawe

Gość gość
do autorki: ilu szacujesz że miałaś do dziś klientów? czy liczysz ich?

Na hiv i kile czesciej nie ma sensu sie badac bo wynik pozytywny wychodzi po 3-4 mscaach od potencjalnego zarazenia. Nie uprawiam seksu bezz gumy wiec ryzyko minimalizuje aczkolwiek nie twierdze ze go nie ma. Ale w zwiazku tez masz ryzyko bo nie wiesz z kim seks uprawial partner czy partnerka i czy cie nie zdradzi. Ryzyko jest zawsze czy to w.normalnym czy k***wskim zyciu.

Nie licze, bo i po co? To tylko liczba.

Gość gość
Masz chlopaka, meza? A jak nie to czy chcialabys miec i zalozyc rodzine?

Mam chlopaka obecnie ale nie wie co robie. Wiekszosc dziewczyn z branzy jest w zwiazkach, ma mezow, kombinuja strasznie z ukrywaniem sie. Ja mam o tyle dobrze ze z moim chlopakiem jestesmy z innych miejscowosci no i krotko wiec na razie glupia bajeczka o normalnej pracy wystarcza, ale.na dluzsza mete tego ma pewno nie pociagne.

Gość gość
Żadnych wyrzutów sumienia? Jak czujesz się z tym że go okłamujesz?

Wyrzuty sumienia jako z sama praca, tym co robie to nie mam. Z tym ze oklamuje to owszem mam jakies wyrzuty, c*****o czasem sie czuje jak mu opowiadam wyssane z palca historie z niby mojej normalnej pracy ale coz taka ponosze konswkwencje za swoje lenistwo. Latwiej jest o tyle ze nie pracuje sama a z kolezanka ktora tez jest w zwiazku, to duzo daje ze ma sie z kim pogadac czy powymieniac klamstwami jakie sie sprzedaje facetowi. Jakbym pracowala sama tak jak wczesniej to bym chyba.nie dala rady, bo wtedy nie ma sie komu zwierzyc, powiedziec o tym, a przeciez frajerom sie zwierzac nie bede. Takze wyrzuty sa ale o tyle jest latwiej ze z kims sie nimi dziele, nie jestem w tym sama. Wiem ze kiedys bedzie mnie czekala decyzja zwiazek czy praca i wiem ze bedzie to trudne ale ma razie na to za wczesnie. No i najwazniejsze ze wiem co wybiore wiec sie psychicznie nastawiam juz na to.

Gość gość
Nie chce nikogo potepiac,ale niedobrze mi sie robi,jak sylsze slowo "prostytutka".Ze ktos ma jeszcze tyle tupetu,zeby o tym pisac..:O Ten swiat schodzi na psy :(

Gość gość
Co zrobi twój facet jak się o tym dowie?

Gość gość
Mało jest prostytutek ,które ****ają sie z przyjemnosci . Spotkałem tylko jedną której zrobiłem orgazm . A reszta to maciory ,które módlą sie żebyś jak najszybciej odpiął sie od niej .

Zrobie tak zeby sie nie dowiedzial. A hdyby sie hakims cudem dowiedzial tonie wiem co by zrobil. Ide spac, dobranoc

Gość gość
nie mssz chlopaka tylko pisde a nie faceta zaden normalny facet nie zwiaze sie z ladacznica i nigdy faceta nie bedziesz miala dzieci tez nie rodziny tez nie jestes przegrywem znieczulasz sie kasa a tak naprawde toniesz masz kolezanke z branzy dla usprawiedliwienia twojego zdemoralizowania zmien sie bo dlugo nie pociagniesz

Gość gość
sumienia to głos jezusa tak powiedział do faustyne ze przemawia przez sumienie przez nieszczęścia i przez kościół

Gość gość
06:17 twoja stara to k****a

Gość gość
Cialo kobiety to świątynia a nie dworzec kolejowy... Żadne pieniądze by mnie na to nie skusily. A potem jak będziesz chciała sobie życie ułożyć to co? Myślisz że każdy facet chętnie się hajtnie z prostytutka? Kurwa i nic więcej z ciebie. Kobieta cię raczej nazwać nie można

Gość gość
17:59 Twoi byli tez mieli twoje cialo za swiatynie , wiec dlatego cie zdradzali i ogladali p****le :D

Gość gość
18.07 Po pierwsze skąd ty możesz wiedzieć ilu miałam partnerów? A. Może jeszcze w ogóle z nikim nie spałam. Wiesz... Każdy sądzi po sobie ;)

Gość gość
dajcie spokój tej ladacznicy ona jest pusta i pochodzi z patologii bo jakby wychowała sie w normalnej rodzinie to by się nie stoczyła ,jak cie matka i ojciec dobrze wychowa przekaże wartości to nie stoczysz sie a ta ściera ***** sie za 200 zl to co ona musi mieć w głowie ?

Gość gość
19:10 Jak lodowka swieci pustkami a matki i ojca nie stac, zeby ci pomoc to mozna "sie stoczyc" :O

Gość gość
Co do tego, że facet nie zwiąże się z prostytutką, to nie prawda, znam faceta, który zakochał się w prostytutce i są razem do dziś, a poznali się w burdelu. Inna moja znajoma też prowadziła"bujne" życie towarzyskie, za kasę chyba nie dawała, ale za darmo chętnie, nie wiem w sumie co gorsze... A męża złapała dobrego, zaradnego, dba o nią i o dzieci,bo mają dwójkę, ona pracować nie musi. Podobno od czasu do czasu zdarza jej się skok w bok, ale tego nie wiem na 100 %, tylko słyszałam.

Gość gość
Spiertalaj szumowino . Gnido pedalska .

Gość gość
I tak juz nie pojde do kurwów . Bo robią swoje od niechcenia . Won k*****.

Gość gość
nie faceta złapała tylko ciapę żaden normalny facet nie zwiąże sie z ladacznicą a co do wiązania się z dziewczynami które wcześniej się waliły jak domki z kart nie za pieniądze a póżniej sie ustatkowały to ja nie ryzykowałbym zawsze taka może powrócić do dawnych ciągotek i wtedy można mieć tylko pretensje do siebie widziały gały co brały wiec ja wziałem dziewice a miałem mnóstwo kolezanek króre sie grzały

Gość gość
Krzyżowniki Wieś w Polsce Krzyżowniki – wieś w Polsce położona w województwie wielkopolskim, w powiecie poznańskim, w gminie Kleszczewo przy drodze wojewódzkiej nr 434. Wieś szlachecka Krziżewniki położona była w 1580 roku w powiecie poznańskim województwa poznańskiego. Wikipedia Pogoda: 14 °C, wiatr płn., 11 km/h, wilgotność 97% Województwo: Województwo wielkopolskie Czas lokalny: sobota, 17:47

Gość gość
jest niska czy wysoka ile masz wzrostu

Gość gość
Prostytutki to ku(r)wy :O

Gość gość
Bzdury, to ciężko pracujące kobiety.