Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Botki13

Moja dziewczyna nie proponuje spotkań

Polecane posty

Gość Botki13

Witam, jestem z moją dziewczyną 3 miesiące i mam takowy problem, każde spotkanie, wyjście, spacer muszę proponować sam, ona nigdy nie wyszła z inicjatywą i nie zaproponowala wyjścia. Mam wrażenie że pomimo tego że mówi mi jak to mnie kocha i bardzo jej się życie ze mną podoba to nie ma zaangażowania z jej strony. Spotykamy się dość często, w wakacje to prawie codziennie ale sam ją wyciągałem, teraz gdy jest szkoła to dwa-trzy razy w tygodniu. Aby napisać tutaj skłoniła mnie sytuacja z dzisiaj, zapytałem czy się spotkamy, to powiedziała że idzie do koleżanki, no to okej, spytałem czy jutro się spotkamy, to powiedziała że ma dużo nauki i wieczorem też się spotyka z koleżanką, spytałem też o następny dzień i okazało się ze tez jest umówiona z koleżanką i już wtedy to zwątpiłem, bo mówi że bardzo chcę ze mną spędzać Każdą wolna chwilę a tu trzy dni pod rząd spotyka się z koleżanką, a nie widzieliśmy się 6 dni. Jeśli to ja źle myślę to mam nadzieję że ktos mi to powie.

Gość gość
Ma cię w nosie.

Gość gość
Przestań proponować jej spotkania i obserwuj co zrobi. jeśli nic to olej ją i znajdz sobie normalną dziewczynę.

Gość gość
tak , chyba ktoś wyżej dał najlepszą radę. Nie proponuj już nic. Wtedy zacznie myśleć "co jest? nie zabiega o mnie?" i sama coś zaproponuje. To zawsze tak działa:) Nie staraj się tak bardzo bo będziesz olewany. A w ten sposob zawsze cos zyskasz, bo albo ona zacznie się starać, albo się przekonasz, że nie warto o nią zabiegać bo ma Cię gdzieś.

Gość gość
Dobre rady, zatosuj się do nich. Niech lala poczuje jak to jest, bo na razie masz jakąś kretynkę a nie dziewczynę.

Gość Botki13
Dziękuję za odpowiedź, spróbuję nie proponować i zobaczymy