Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, albo to wy zaczniecie podrywać facetow, albo nasza rasa wyginie i tyle.

Polecane posty

Gość gość

i nikt się nie będzie przejmował tym.

Gość gość
Wreszcie sensownie. Z probowki dzieci będą się rodzić. Seks zostanie tylko jako usługa.

Gość gość
w tej chwili dzietność jest na poziomie 1,4 dziecka na kobietę - zdychamy jako naród i jako rasa.

Gość gość
I płodzić kolejnych idiotów jak Ty?Dziękuję.Wysiadam.

Gość gość
Jak facet ma jaja, to nie trzeba go podrywać. A po co mi druga peezda w domu? Jedną już mam...

Gość gość
11:50 ty zaprzeczasz swojej naturze, to kobieta zawsze starała się o mężczyznę, a nie na odwrót.

Gość gość
Przez tysiące lat to faceci podrywali, ale właśnie "faceci", autor to jakaś cio/ta 🖐️

Gość gość
A na c***ja ja mam sie starac o faceta jak mam ryjek taki sobie? Zobaczy ladniejsza, bardziej zrobiona i do niej ucieknie.

Gość gość
Autorze, jesteś krypto-gejem czy jak? Geje też przeważnie wolą być podrywani pierwsi... :D

Gość gość
11:58 g****o prawda, psycholodzy ewolucyjni, biolodzy i antropolodzy twierdzą inaczej, a oni są bardziej godni zaufania niż ty.

Gość gość
11:59 no właśnie pedały najczęściej zagadują pierwsi i proponują randki... bo homoseksualizm męski, to skrajna forma zniewieścienia.

Gość gość
Twoim zdaniem mogę zaprzeczać, ale nigdy nie biegałabym za facetem. To mężczyzna ma się starać i zdobywać, a ja ewentualnie mogę się pozwolić zdobyć, jeśli jest godny. Na szczęście otaczają mnie prawdziwi faceci, więc nigdy nie musiałam obniżać swoich wymagań w tej kwestii.

Gość gość
A jeśli nie widzę siebie w roli matki i nie chcę mieć dzieci, to nie opłaca się żebym porywała mężczyzn?

Gość gość
Gardzicie przecietnymi kobietami

Gość gość
12:02 jesteś lesbą i wolisz gejów czy jak? To nie podrywajcie, najwyżej nasza rasa zdechnie, tak jak neandertal. W sumie to już jest nas z 8% na całej ziemi (białego człowieka), a jeszcze 100 lat temu było nas ponad 30%.

Gość gość
"11:59 no właśnie pedały najczęściej zagadują pierwsi i proponują randki" x widocznie wyglądasz na uległego pasywa i przyciągasz tych dominujących (mimo że to rzadkość wśród gejów) albo chcą cię tylko wyroochać :D Mam wielu znajomych gejów i siedzę w tym środowisku od lat, więc nie pieprz mi tu chłopczyku ;) Wiem dobrze, że geje wolą być podrywani niż podrywać i czekać na pierwszy krok ze strony innego faceta.

Gość gość
gość dziś - lesby wolą dziewczyny, nie gejów. A ja, osobiście, wolę prawdziwych mężczyzn. Ty możesz swoje nieudacznictwo usprawiedliwiać jak tylko chcesz, co nie zmieni faktu, że dalej będziesz nieudacznikiem.

Gość gość
Jeżeli nasza rasa ma zdechnąć to tylko i wyłącznie przez takie peezdy jak ty, autorze 🖐️ I piszę to jako facet.

Gość gość
i czekają na pierwszy krok ze strony drugiego faceta ***

Gość gość
itak wyginie,baby lecą na bogatych a tych jes malo wiec zapladniane przez malą ilosć rożnych genow bedą sie rodzić debile cherlawe ktore padną w mlodym wieku :-P

Gość gość
To wy zacznijcie wybierać mądre brzydule z doktoratem i dobrym sercem, a nie te ładne, cycate pustostany. Dlaczego na kobiety wszystko zwalacie skoro sami patrzycie praktycznie tylko na wygląd? JEB/ANI HIPOKRYCI

Gość gość
"itak wyginie,baby lecą na bogatyc" x Jakby ci bogaci myśleli rozumem, a nie kootasem to nie żeniliby się z takimi kobietami, więc najpierw na siebie spójrzcie :)

Gość gość
gość dziś - widać, że nie obracasz się na uczelni, inaczej byś wiedziała, że współczynnik brzydul na doktoracie jest niezwykle niski. U mnie na roku było 21 lasek, każda jedna ładna, zadbana i mądra. Nie wszystko, co ładne, musi być głupie i odwrotnie. Poza tym, kobieta z odpowiednim wykształceniem i adekwatną do niego wiedzą nie zwiąże się z byle kolesiem. Spośród moich koleżanek ŻADNA nie ma faceta bez tytułu naukowego. Żadna.

Gość gość
naukowe kurestfo aaa:-D

Gość gość
Niektórzy tylko robią dzieci, inni lubią sobie porozmawiać inteligentnie. A do inteligentnej rozmowy trzeba mieć jeszcze intelekt. Nie tylko spodnie na d***e.

Gość gość
Kobiety lecą przede wszystkim na wysokich misiów z brzuchem piwnym, to jest dla nich najatrakcyjniejsze. I dlatego wyginiemy bo cała populacja kobiet chce faceta 185, albo 190, a oni stanowią tylko kilka procent społeczeństwa, więc większość kobiet woli być sama, albo być kolejnym zlewem na spermę misia 190. Atrakcyjność faceta wyznacza tylko wzrost i duża masa mięśniowo tluszczowa. Na przystojniaków kobiety nie lecą.

Gość gość
O ja pierdolę, większego debilizmu nie słyszałam. Facet z brzuchem? Nigdy! Jakbym chciała wieprza, to bym sobie kupiła na wsi od rolnika. Poza tym, jak ktoś jest niski, to taka duża różnica wzrostu przeszkadza. Dla mnie facet powinien mieć max 185. Mój ma na szczęście mniej. I nie ma brzucha piwnego. Fuj!

Gość gość
Przystojni, fajni faceci są notorycznie zaczepiani przez kobiety. Nie wiem skąd wniosek, że kobiety nie podrywają? Bo ciebie autorze olewają? Na byle kogo nie marnuje się czasu i energii. Po drugie natura wie najlepiej jakie geny facetów powinny byc przekazywane i co pożądają kobiety: silnych, męskich, dominujących. A tacy swoją nie mają problemów z podrywaniem kobiet

Gość gość
12:49 Kobiety lecą na brzuch piwny u wysokich, wielkich knurow, a jeśli Ty nie to masz spaczony układ nerwowy. Szczupły, smukły facet to dla kobiet pedalstwo. Chcą tylko, żeby był kawał chłopa z brzydkim ryjem i zagadał do nich po piwsku.

Gość gość
12:58 Problem w tym, że kobiety za męskie uznają, że facet zagadal do nich po alkoholu, a ja znam mnóstwo facetów, którzy na trzeźwo nie mieli by jak, a po alko zagadują do każdej. Na przystojniaków kobiety nie lecą, tylko na dryblasow z brzuszkiem piwnym i dużymi bicepsami.